Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća bagra je ova asocijacija mladih SDA....
Hvala Bogu pa postoji SDA, da ih nema ni tebe ne bi bilo.
Najveca aktivnost im je da se Tove ko pilici za vrijeme ramazana po iftarima tbjrb i kada treba sakupljati glasove na izborima u zamjenu za radno mjesto, ali i to teze ide u zadnje vrijeme...Sve u svemu, gube vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je to SDA uradila državotvorno u zadnjih 5 godina?
Pa vasu stranku i ne zanima drzava...Dobro ste rekli...Nego kakvu borbu hahahaha u cemu se to vi borite bgt
Samo jaka i prosperitetna BiH na čelu sa Bakirom i SDA 💚💪
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Asocijacija mladih pa onda asocijacija vetetana pa onda žene Sda, još vam fale pioniri.
Fuj omladino fuj fuj fuj
NS stranka, proizašla ispod šinjela beogradske BIA-e. Njihov domet je poslušnost BG-u i ganjanje LGBT prava. Beskrvnog Fortu je na čelo KS nametnuo Nelson - zbog čega zna se!
Ma koga bi branite? Branite ničim zaslužene PRIVILEGIJE i SINEKURE! Kome vi mažete oči, Zahiragic školski primjer vaše borbe?
Ma nasa je zapala nekoj stvari za usi. Iduce izbore ih na mapi nece bit.
Ja u opcini Praca Federacij BiH imam presednik Asocijacije mladih SDA ima 42 godine vrlo perpektivan jedini je problem sto ga niko nema zamjeniti sva normalna omladina je otisla davno sa ovih prostora
Joj boraca i govana
Jadni mi sa ovakvom borbom SDA.
Opet se vracamo na ono samo SDA je branila BiH. Cista laz i izmisljotina!!! Zazo Vas narod bosnjacki sve vise ne voli!!! Sto ste postali isti Dodik i SNSD jedini oni brane RS jedini oni ispravni. Narod vas mrzi zbog toga!!!
Najveci sljam u BiH sigurno nepismeni,poremeceni,od malih nogu uce kako da varaju,kradu,sve u ime Islama znaci tipicni MUNAFICI PLJUC BANDO uskoro dolazi kazna za sve☝☝☝
u prevodu, " ako nasu stranku ne zanima da zajedno opljackamo ovo malo sto je ostalo u državi onda nek se sklonu sa strane da mi možemo"
Koliko SDA klixu uplati mjesečno? Pitam za druga, hoće i on..
Kakva asocijacija mladih. Predsjednik stariji od Bakira.
Nasa stranka je kupila tramvaja i trolejbusa, rekonstruise sine uvodi nove linije. Samo time je za ovu drzavu uradila vise od vas hulja lopovskih sto na nasim zivotima perete pare i pozivate se na Allaha, fuj!
Asocijacija Mladih Nazadnih Okota SDA
Mlada Bakirova Pogan