Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Asime, ima mjesta kod Glumca, lorda, naci cemo nesto ba...
Ima ih jos u SDA, Softic sto sjedi u Saboru IZ, Prevljak koji je doveo Zukica i Sarajlica u SDA, Music iz Mostara koji je sahranio SDA u HNK, kao i Teletovic u Jablanici. Ima i Kenela Zuko iz asocijacije zena, ima njih mnogo jos za rastjerati.
Asim ostaje clan SDA, a to znaci za godinu eto ga opet na funkciji. Efendicu napustaj to prije nego sto ti se pocnu svetiti sto si ih htio napraviti boljim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idu u džamiju, a nezakonito se zapošljavaju! Idu u džamiju, a nezakonito dodjeljuju tendere! Idu u džamiju, a nezakonito dodjeljuju poticaje! Ništa ne rade pošteno a glume vjernike!
Takvi su najgori... Zato nisu ništa bolji ni hodže, popovi i fratri. Kavazovic pravi VIP saf za sda u džamiji, a onaj koji dolazi svaki dan tu i klanja, ni u dzamiju ne može ući. Oni aminuji njihove krađe i daju im vijetar u leđa.
KOJI CRNI DELEGAT..POSTENO DA IZADZE I IZ POLITICKI VODA,ALI VRATI SVE STO SI STEKO U ZADNJIH 10 GODINA
Treba je još kad je bio u sličnoj aferi s Kukom
ovakvih treba bit vise ,,,mislim na ostavke
Ode Asim a ne kaza nam koliko je bio dobar,na toj famoznoj KAAAADROVSKOJ POLITICI...i koliko je debila uhljebio. Nista čudno i Zukić je podvio rep na isti fazon !
Pa izmislite i taj detalj na osnovu 4 nadimka i
IZBORI I PROVJERA I CUVANJE GLASACKIH KUTIJA DO BROJANJA I DO OBJAVE REZULTATA, UHODAN JE SISTEM KRADJE
A STA BI SA BAKETOM??? ON IDE ILI NISTA OD SVEGA???
SDAA HAJMOO SVI U GLAAS, NIKO NE MOŽE POBJEDITI NAAS
Pitam se da li iko u BiH misli da Bake i Sebija ništa nisu znali o Asimovim aktivnostima? Ko će da smijeni Delalića, Skaku i Lorda-Glumca? Sami (džon obrazi) neće otići?
@Osiguranik ma nema.. al će se zaboravit za par dana... platit će bake da se o koroni opet krene pisat, da malo popuste Asima i SDA
A ko stoji iza sarajlicevih rijeci i djela??? zna se...kolateral!
Zar se i Bake nije bio ‘ukljucio’ ?
Sutra ce Dodik nesto rec i ovi ce jedva docekat da skrenu temu. Ako nista ne kaze, stvarno je pokvaren :)
Asim Sarajlić je sa 17. godina stao u redove ARBiH a danas miševi se usude nazvati ga oličenjem šljama?!?! ma stoka je obrazli biće ovi su dno dna
Da je stao s 14 sada je sljam. Al ti beli nemas problem s tim jer si isti.
Ni jedan borac ARBiH nije šljam, a beli tebi jesu jer si takav
Hocel i Asim kao Brankovic za par godina se vratit na velika vrata????? Bakire polupao si loncice Samo da se zna da je Konakovic jos veci kriminalac
I to ti treba uzeti i udariti pecat da nikada vise da radis u bilo kojem radnom mjestu vezanom za budzet.
komotno mozete umjesto Asima postaviti Sejdu Komsica jer Sejdo je prvi do Bakira