Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi te zao, dok ovo pises sjedis u skromnih 500 kvadrata kuce, i nakon toga ulazis u auto od 200.000 maraka i jecas
Fahrudin Fahro je maher za tebe Asime, on sve svoje SBBovce uhljebio i nastelio konkurse
SDA definitivno raste u ozbiljnu stranku
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
popusi ga
Asime sta se izvinjavas ba, nisti ti kriv? Ovaj narod je stooka koja hoce tako , ti si samo posljedica, da narod hoce bolje ne bi glasao za SDA gdje je svaki takav!
Napusi se ga !
Čuj "život ide dalje"... znaš li ti gdje ideš? Ideš u p.m.
Šanker i konobar sa kupljenom diplomom
Nemoj zaebavat ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hajmo se zamjenit 10dana..pusti mene ja cu se izvinjavati..a,ti budi na mom mjrstu (praznog frizidera) eto-vjerujem da ti je tesko pa da ti pomognem i olaksam Asime..Nek vam dragi Bog plati sta nam sve radite ..jer na ovoj planeti nema ko da vas kazni kad su svi kao ti🐀misevi!
Kakav delegat crni Asine? Ti si za zatvorske kazne..ovamo ukradu pastetu dobiju godinu,a vi se igrate nasovnim ljudskim sudbinana pa bi jos delegat bio..u zatvor Asime na 4-5vgodina zavprimjer drugima.
Ja i meni je sebe najžalivije,evo plako bi,zivis u zemlji gdje se zna da kad odes u penziju svoje radno mjesto predajes djetetu.Tako je i kod doktora,politiicara,policije I svih drzavnih jaslara.Iskaram vam mamu svakoj politickoj partiji koja vrsi duznost jer svi ste vi isti.JADAN JE OVAJ KOMPLETAN NAROD U OVOJ DRZAVI I POPISAM SE NA DEMOKRATIJU I KAPITALIZAM GDJE CE PAR LJUDI PRIVREDNIKA ZLOSTAVLJAT KOMPLETAN NAROD.
A da li stvarno mislite da je on sve na svoju ruku radio.Da mu nije naredjeno kako i sta da radi.
Varate ljude, varate sebe.. ima pravde, vidis da su te otkrili budalo.. da imas mozga tebi se ovo ne bi desilo, nego ti bi se hvalio da si neki 'KUM', da zavrsavas ovo ono, da si neki Baja...
sve ide dalje ali ti ne ides u zatvor
Ugled stranke je vec poljuljan i neka je. Ovaj lopov je vec bio optuzen zajedno sa onih 6 glavonja za zaposljavanje u elektroprivredi i opet se nije naucio pameti. To znaci lopov u krvi a i Bakir snosi veliki dio odgovornosti zbog toga. Sramota i dno dna. I Bakir mora biti umijesan u ovo jer je znao sta rade.
šta se izvinjavaš ima gorih slučajeva Cvijanovićka priznala 2 Papka pa nikom ništa ,Tranpu dokazali da su mu Rusi namjestilili mjeso pred.SAD-a i Ukrainu pa nikom ništa ,Igor Stojanović osuđen 1 god zatvora za kromonal ,Konaković osuđen od Ustavnog suda fed, i t d. Što se izvinjavaš a oni ništa od izvinjenja
A kad Asim počne pričati i puštat zapise! Zemljotres.
Fin i pošten čoek, odma se vidi.
@ljutit,glup,gluplji,ljutit
Zao mi je ovog covjeka. Puno su gori oni koji su ovo kreirali. Lobiranje je oduvjek bilo prisutno. Prica oko gradonacelnika je smjesna, jer on nije rekao na snimku gdje se lobiralo. Cudicku spomenuo nije. To je bilo na nivou stranke ocito.