Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune jedan, pričaš o pravdi, revanšizmu, ucjenama, prijetnjama a rahmetli generala Alagića si izdao, zatvorio i u smrt otjerao. Da bog da ti se sve vratilo. Ološu jedan.
Asim je autonomaš koji je prodao i uništio Sanski Most, sve poštene borce i ljude koji su željeli normalan grad, ubio i protjerao, Asim je osoba koja je ukrala život mnogima i budućnost, čovjek koji određuje za koga mu se zeni sin i brat, nek vidi s kim mu je od brata kcer i šta radi. Asime otjerao si čovjeka koji je prvi došao u Sanski Most i klanjao džumu glavnog imama, dok si ti se krio po Hrvatskoj. Ima Boga, ako ne budes odgovarati na ovom svijetu, na onom ćeš!
Da se oslabi, o čemu ovaj priča? Pa SDA je propala, a bit' ce uskoro i sahranjena!
hahahaha, kakav vic od ove budale!
Vi ste oteli sve sto ste vidjeli. Oteli ste sud i tuzilastvo. Narod zna da vsm jedino marom moze stati u kraj. Dao mu Bog da bingo dobije , onaj sto te prebio
SDA rak rana za BiH
Dođi sebi, ako nemaš kome drugom!
Jos bolja je dodji sebi dok jos imas kome
Mrš stoko, mrš
Da li je tvrdnja da se urušavanjem SDA ruši i BiH ? Ovo je pitanje za nepristrasnu ,čisto naučnu debatu na najvišem nivou .Na to trebaju odgovoriti profesori sa Političkih nauka,Sociologije,Povijesti i sl.Možda bi to doprinijelo stabilizaciji prilika jer definitivno Bošnjaci se ve više dijele.Situacija je kao u Krajini 92 kad je Krajinom drmao Fikret Abdić.Da li će tok događaja ići u istom smjeru ostaje da se vidi.
jako si cudan
pravi si anal lizator nema sta
Kako ste,,sijali,,tek Ce te da,,zanjete,,😋
EVO ŠĆEPINIH BOTOVA SELAM VAM SVIMA ŠTO VAS IMA NEĆETE JOŠ DUGO
@Kaktushaptus Nemojte zaboraviti "pevaljku su masni prsti" da dirate :-)
seljacka kockasta glova
Kako ste uzimali i hapali tako vam se vraca po glavi!! Sda bagra
Pozdrav Bosno , supesonični rat , marsovci, saturnci i uhljebi.Jadna Bosna
@Srebrenick.....svi nam se smeju.......
Asime ne provaljuj se.Potonuli ste