Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva država..ako se tako može nazvat....
e sad bi klix trebao da tuzi tuzilastva ks kao i tuzilastvo cetniteta i da im odere guzove da valja ... samo steta sto je to sve na brdovitom Balkanu ...
Kad treba da se rijesi slucaj jednog lazljivog, placenickog, neprofesionalnog, nepismenog i ratnohuskackog internet portala, dolazi sudsko rjesenje u roku od samo par dana... Kad treba da se osude ubice na cestama tipa Rastodera i sl, sarajevski olos poput Delalica, razni sarajevski kauboji, kabadahije i mraka tad se na odluke suda ceka po 5 godina ili se cak i ne donese presuda Fuj ljugavci jedni licemjerni, naredne proteste treba usmjeriti prema sudovima i KRIVOsudju
Hahahahahahahahahaha, kakvo mazanje očiju..... Ma dajte se uozbiljite. Sud naredio pretres, policija pretresla, oduzela diskove, kopirala, vratila diskove..... Ko je tu koga ???
Kao da to ovi nisu znali... Bilo je da se upadne i odvuku racunari, posto poto. A da ce iko za ovo odgovarati - nece. To je BH realnost.
Stvarno ste dosadni. Sto niste dozvolili komentare i za badnjak, jer ni za Bajram nisu bili zabranjeni. Niste realni. Koji ljigav portal.
.....jest ali Pirova, ukoliko se odgovorni ne kazne.
Čovjek sve rek*o,al u današnji vakat džaba pričat.