Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nisu? Stalno su se "svadjali" i prebacivali krivnju jedni na druge.. Uradili su sve da ne urade nista, a to je realno mnogo posla za shest mjeseci..
U posljednjih sest? A kad su tacno uradili nesto?
kako ništa nisu li uz pomoć visokog predstavnika došli do novog otkrića u matematici da je 5 trećina od 17, te su tako dobrano unaprijedili matematiku kao znanost. a sve poslije toga je bih realnost....
EU GO HOME!
da je Komšić ostao u SDP-u i imao isti stav kao i drugi u njemu, sad bi svi mirno mogli da se bacimo ko kamikaze :D
Posljednjih 6 (!!!) mjeseci ?!?!?!?!
@Ashton........Samo ti gledaj kroz tarabu sta oni rade tamo , bave se sami sobom zasukali rukave i kradu prisvajaju ,vidili dzabaluka , misle da ce tako narod to zaboraviti sta oni cine pa se ne obaziru ,a ne racunaju da ima i onaj zakon prirode teskoli se njima jednog dana..!
a kad su pojedini lideri htjeli da urade nesto konkretno nisu mogli od malih zelenih...
Smrt Erpskoj uniji i NATO-u !!!
sa ovima na vlasti nikada neće biti bolje, sramotno je što građani BiH trpe zbog nerada i nedjelovanja, neposobnosti i nepodobnosti ovih SDAovaca i drugih
a i ona se sastala sa bakirom...a bakirova stranka glavni krivac za svaku dosadasnju blokadu jer su se ko djeca ljutili zato sto nisu u vlasti.
Čudo bi bilo da neko nije razočaran, dok je nama foteljaša i opstruatora nikada nama neće biti bolje...
..."ajde kato, ajde zlato"...