Naša zemlja u očima fotonovinarke
0
Ashli Wallace: BiH je prelijepa zemlja dobrih ljudi
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
*BiH je prelijepa zemlja sa malo dobrih ljudi
ada je sillovati, jedan sprijeda jedan pozadi, smrdljiva amerikanka GO BIN Laden
trebala je posjetiti Maoču. da vidi kako je bih prelijepa zemlja dobrih ljudi.
Pa Islam je to sto cini Bosnu i Hercegovinu POSEBNOM na Euro prostoru. Bosna jeste muslimanska, ali je takodjer i krscanka, i pravoslavna, i zidovska. Jel MORAMO svaki put isticati i ono sto se vec zna, tj. da se BiH nalazi u Europi, u okviru vecinski krscankog kontinenta, ali Islam joj daj mahsuz ukus. Vjerojatno se nekom iz Malazije cini puno vise europska, nego muslimanska, ali nekom ko dolazi iz St.Louisa, nacudnije izgledaju dzamije k\'o u \"svicarskim alpama\". To isto mi je rek\'o jedan prijatelj sa Bliskog Istoka, da mu je zanimljivo kad putuje od Mostara do Saraj\'va....pa mu sve nalik na Dolomite.....a onda od\'jednom ugleda dzamiju izmedju visokih brda, na obali jezera, k\'o da u u Svici. Inace se BiH nebi puno razlikovala od Like, Bukovine, Transilvanije, bugarskih Rodopa, ili bilo koje druge balkanske brdovite vukohebine.
------------------------------ \"Bila sam u mnogim muslimanskim zemljama. Moj tata i ja volimo Bliski istok. \" -jel sad treba na neki nacin da se poveze BiH sa ovom gore recenicom? kao npr. \"ja jako volim janjece meso a i jabuke su zdrave isto\"?!?! ------------------------------ pa vjerovatno je u pitanju asocijacija na \"blisko-istočno Sarajevo\"... :)
[URL=http://www.zaslike.com/viewer.php?file=puh59volakm1h1se2lx8.jpg][IMG]http://www.zaslike.com/files/puh59volakm1h1se2lx8_thumb.jpg[/IMG][/URL]
Kako neki konstantno lupetaju na ovom s-x. forumu: samo je 24 % Bosne muslimanska zemlja ??? Kakve su to racunice: 90 % Malmea u Svedskoj je muslimansko zato sto tu zive muslimani ?? Samo v.l.a.h. ( i poneki Bosnjo) moze tako lupetati :srpske granice u Hrvatskoj, srpske na Kosovu, srpske u Bosni ,kakvi optimisti ! Hrvatska hrvatska, Kosovo kosovsko, Bosna bosanska,bila i ostala ne zato su Hrvati, Albanci ili Bosnjaci nesto mudriji,njihova zasluga je sporadicna i slucajna: bilo i ostalo: BICE KAKO AMERI KAZU,a i vi i mi mozemo samo da ga p.u.si.m.o !!!
upravo to, ako vam se toliko ne svidja idite kud vas noge nose, a ja zaboravio da ni osnovnu niste zavrsili pa ko da vas primi kad ni ovdje ne mozete posao naci koliko ste gl.upi kako da nam drugi vole zemlju kad je ni mi ne volimo (hvala bogu ima izuzetaka)
Naravno da je lijepa drzava, samo sto su neki ljudi katastrofa, :((((
Što se ne preseliš u nju ako ti je tako dobra. To me podsjeća na ove naše iz dijaspore. Svi redom vole Hrvatsku više od ičega, a ako ih upitaš bi li htjeli živjeti u Hrvatskoj pogledaju te ko da si im kćerku silovao.
UVJEK BILA !!!
da nisu impotentni ovi sa portala bi necemu valjali. sta gledas?
deg.ener.ici stid me sto sam bosanac kad procitam vase komentare, vi satro provaljujete