Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHAPSHEN RADOVAN KARADJICH ??? NA FORUMU JE OBJAVLJENO DA JE RADOVAN KARADZHICH UHAPSHEN SA LINKOM KA BBC NEWS. IAKO SVE IZGLEDA UPECHATLJIVO, RADI SE O 'SPUF' TJ. MOGUCHNOSTI DA SVAKO KREIRA SVOJE SOPSTVENE VIJESTI I STAVI IH NA BBC-JEVU FAKE NEWS PAGE. KADA KLIKNETE NASLOV ARTIKLA O KARADZHICHU, DOCHI CHETE NA STRANICU GDJE MOZHETE SAMI KREIRATI SVOJ SOPSTVENI ARTIKAL I STAVITI GA NA BBC-JEVU FAKE STRANICU.
MINER JNA E VIDISH TU SE MALO VARASH ...
jeste bih je na turistickim mapama ehheheheh a jedna od turistickih artakcija je igre bez granica na minskim poljima............ daj ba heheeh
Jeste, jeste Osmane.....Ali nema tebe nigdje na mapi.
BOSNA I HERCEGOVINA JE SADA NA SVIM TURISTICHKIM MAPAMA, KAO I HRVATSKA, GRCHKA, TURSKA, SPANIJA. ZAR TO NIJE DOBRO????
ma lako je pedi srat kad ima 40.000 EUR svakog prvog na kontu i sve mu dzaba ovdje. kome ne bi bilo lijepo. moze onada pricat da mu je lijepo ljetovat u bosni. i meni bi bilo da mi neko da pola miliona eura svake godine. e moj pedo, jebo ti mater svoju.
Ti si stari izgleda pravi intelektualac, gledajući na to da studiraš izvan BIH, pa šta i ako studiraš (misliš da si jedini), ja evo isto studiram izvan moje lijepe, pa svejedno pričam u ovom našem lijepom kahvanskom slengu. Bez toga ionako ne bi bilo zanimljivo pisati na ovom internet portalu. Na kraju ko ta pa 'sili' da gledaš uopše nas koji smo jezično negramatizirani, i pričamo ono haj haj ko iz glave. Pa nema tu ništa loše da se tako priča, ionako je sve to bih jezik.
komentar
Jedana kompliment za bosnca domacina koji je nesto veoma glupo bez ikakve potpore napisao nekakve gluposti, ja bih mu predlozio za njegovo dobro da malo uzme pravopis bosanskog jezika a ne da pise doslovno citiram :" On je bijo". Ja studiram van BiH i veoma sam razocaran kada citam ove tuzno-bolsne komentare da ih tako nazovemo. Nek vas je stid sve i jednog koji ste ovo pisali razmislite jali ovo vasa svijest, jeli ovo vas stepen obrazovanja, ako jest onda vam necu ni zamjeriti. Apelujem na sve vas koji to vec pisete nemojte pokazivati vasu popularnost na ovaj nacin. Be aware of this issue, it is very serious problem that deseminate Bosnia wide. Thank you.
Cuj u bosnu na godisnji ha,ha,ha,ha, pa nije niko lud da pogine yebo te. To su vase puste zelje- pusti snovi nema od te ljubavi nista. Mozda za jedno 100-njak godina.... olala,.,.,.,.,.,.,.(.)(.) */*
koji ste vi debili izkompleksirani budjate za tim kompjuterima dok i ko pizde samo ogovarate i pljujete nikad vi necete naprijed, nikad vi dobar zivot imati necete, niti cete prezivjeti. Vi ste ko indijanci u americe, osudjeni na propast sami od sebe
pady,
samo ti jarane!;)
Gledaj ga Hamo ko Musolini se postavio da slika ispod staroga mosta. Još samo mu treba dati 'ss' pa će biti pravi.
am nek da narodu para mi se borili da on jede sladoled tu jeli a mi taj sladoled krvlju platili