Vijeće roditelja Djece Sarajeva
0
Arziji Mahmutović izglasano nepovjerenje
Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje brastvo i jedinstvo komunisti,i djeda mrazovi sa bradama sto su pucali na sviju nas.BUDALE NIKADA NE DOLAZE PAMETI.U komunizmu je narod placao sve a komunisti su krali koliko su htjeli.
smeta vam marama, ja jes vam KOMUNIZAM isprao mozgiće.....NEMATE IDENTITETA .... PLJUJETE PO SVOM ISLAMU
!@bilo tesko ..ne lazi imo si dzabe skolstvo zdravstvo bilo besplatno....sve su unistili lazovi takvi kao ti i nacionalisti!
BILO JE TESKO ODGAJATI DJECU I U KOMUNIZMU,NIKADA NISAM DOBIO PAKETIC OD DJEDA MRAZA,PA SAM ZIV I ZDRAV,JER MOJI SU RODITELJI KAKO SU MI REKLI CESTO BILI U DZAMIJI PA ZATO JA I MOJA BRACA NISMO NI DOBIVALI PAKETICE,REKLI SU NAM UVJEK IDITE U DZAMIJU NEKA VAM IH DAJU TAMO.TOLIKO JE BILO DISKRIMINACIJE U KOMUNIZMU O KOJOJ MNOGI NE GOVORE.NISAM BIO NI U OBDANISTU JER MOJA FAMILIJA JE ZIVJELA SKROMNO I BORILI SMO SE DA PREZIVIMO I SKOLUJEMO SE.MNOGI SU NAM REKLI PRIKLJUCITE SE PARTIJI DA BI BOLJE ZIVJELI NISMO HTJELI JER SMO ZNALI DA JE POLITIKA PUNA LAZI ZA MASE.NIJE LAHKO ODGOJITI DJETE NIKADA I U BILO KOJA VREMENA,ALI DVIJE STVARI KOJE SU VAZNE SU ZDRAVLJE I VJERA BILO GDJE DA ZIVITE TO VAS DRZI,AKO TO NEMATE PROPADATE LAKO.POZDRAVI IZ DIJASPORE
Pozdrav svim roditeljima kojih je ovdje najmanje kao što vidim. Što se tiče smjene. Ova bitka ide za SDP. Ja kao roditelj djeteta koji ide u vrtić sam mogao ući u savjet roditelja samo da sam blizak toj stranci. Pošto sam apolitičan znamo kako to završi. Da budem iskren ne sekiram se puno za smjenu, ja sam odavno rekao da nam je jedini način da opstanemo (muslimani) natalitet. To nam ide u prilog. Na nama je kako ćemo ih odgojiti i odškolovati. Što se tiče galamdžija, ja im stvarno želim da nađu svoj mir, ali bojim se da će im svetac za kojeg se bore samo još jednu srebrenicu donijeti.
Pa čak i gđa Arzija ima sliku sa Djeda mrazom...
ja sam srbin i nemam nista protiv ovoga, cak stavise podrzavam ovu gospodju i najvise bih volio da sva djeca u Sarajevu moraju nositi burke i feredze da se zabrani alkohol, tj da se u muslimanskom djelu Bosne uvede strogi serijat .. tako ce najzad i zapad da shvati da neke stvari .. one koje smo mi, i srbi i hrvati i bosnjaci odavno shvatili ..
ov nema ni u TEHERANU... da VEHABIJA bude direktor preskolskog .. dobro smo se mi SRBI na vreme odvojili ..jos ce nam evroski nastrojene SARAJLIJE slati djecu u vrtice u SRPSKOM SARAJEVU
Divi Azrije :)))))). Moralna policija :))))))
Lejla to je opet stvar i odluka roditelja...ako je ovaj vrtic drzavna ustanova onda tu religija ne bi trebala imati upliva....ako neko opet otvori svoj privatni vrtic onda je svejedno da li nosi mahramu ili hoda go.....a sve to opet ako to odgovara njegovim musterijama tj roditeljima od djece koja su mu povjerena na cuvanje...ista je stvar i sa djedom mrazom ... Evo ja cu uvjek svoju djecu prije upisati u onaj vrtic koji upraznjava djeda mraza i ne smatram se zbog toga nista manjim Bosnjakom od onoga cija djeca upraznjavaju Arapske vjerske obicaje i kulturu...
tako je kad pobjede komunjare jos malo i morace nositi petokrake oj betmene j.eba ti pas mater i onome ko je glasa za te
Pa fino.Ako treba ostaviti izbor zvani djed Mraz u vrticima onda isto tako i Arzija ima izbor da nosi maramu ili ne.Njen izbor nikoga ne ugrozava niti ona time odaje neku poruku ostalima,bas kao sto ne bi odavala ni djeca koja bi docekivala djeda Mraza na tom mjestu. Ja se samo pitam kada bi Srbi u Srbiji rekli rukovodstvu svog vrtica,da je to nekim slucajem opatica manastira (koja je takodje POKRIVENA) : NEKA RELIGIJU OSTAVI KOD KUCE..?
Ja sam odrastao uz ,,djeda mraza.. i sta ja znam nikada ga nisam dozivljavao kao nekakvoga sveca....ali nemam nista protiv da ga oni koji ga dozivljavaju kao sveca zadrze kod kuce....ali isto tako netreba zabranjivati ni onima koji ga drugacije dozivljavaju da cekaju novu godinu sa njegovim poklonima...nisu to nikakvi izdajnici.... Bosnjak moze biti i vjernik a moze biti i ateista... Ali ovo sve treba prepustiti slobodnoj volji roditelja tj. kako zele da im se djeca vaspitavaju...da li u Arapskoj vjerskoj tradiciji i kulturi ili u jednoj sekularnoj tradiciji....ili u krscanskoj tradiciji....znaci nema nameta jer od toga nema selameta!
Napokon jedno demokratsko izjasnjavanje ! Gospodjo Arzija sada imate priliku da napravite samostalno jedan svoj lanac obdanista i svoju ideju o svom trosku testirate . Možda budete uspjesni ! Ko zna ???? Zasto se ne cuje glas naroda i u svakom javnom preduzecu koje ima monopol . Elektroprivreda , BH Telecom , Sarajevo Gas ,BH Gas , PTT , Vodovod i kanalizacija , GRAS i svi ostali koji svoje fiktivne gubitke prijavljuju a potom zavuku ruku u BUDžET i nadoknade ukradeno.
@shoma, E pa ako cemo tako onda neka svi koji se bune ostave i djeda Mraza sebi kod kuce jer on u sustini nije nista drugo nego mudro umotano religijsko uvjerenje i to je cinjenica!