Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja pakovati kofere i ići što prije i što dalje od ove i ovakvih kao što je ona. F u j sve mi se zgadilo
Koji djed mraz? sveti nikola. Podrska Arziji.
koji prmitivan narod ...
Elmic nabijem te na hašimagu saudiskog
a kome smetaju komunjare nek ide u saudijuuuuuuu
Jah eto ti uz malo bijelog praha odma progledaš
Svi ste vi robovi religije, slijepci!!!!!!!
Ja sam za BOSNU zemlju bosanskih Gazija. Svi ostali će imati status Meksikanaca i Portorikanaca na poljima ljutih papričica u Kaliforniji. Kome se ne sviđa ima pravo na vlastito mišljenje. Al samo mišljenje.
Par mojih multi-kulti rođaka je poklano u Prijedoru tako da ta spika više ne pali. Sad je baš pravo doba došlo, zna se tačno ko je ko. Nesvrstanih više nema ni u Šri Lanki.
Čete i ujke su nastale tako što su Handžarlije gazije guzili vlaške babe 500 godina. Al što se kilavo rodi niko ne ispravi. Tako da ih treba pognjavit ko mačiće u potoku.
krstašima sveti nikola i papan papa i gonite ih tamo odakle ste i došli svi skupa. Ovo je zemlja BOSNA, bosanskoga naroda i naših gazija.
Da nam je samo više ovakvih nena Raza i Fata, pored ovih bezmudih magaraca ove se žene bore ko lavice. Samo naprijed Razo legendo Bog ti dao savako dobro, da te Allah nagradi za svoju snagu i odlučnost.
@Bosnjak - POTPISUJEM!!! HVALA DRAGOM BOGU, OSTADE NASA ARZIJA U INAT KOMUNISTIMA, SOVINISTIMA, ATEISTIMA, ANTITEISTIMA... I SVAKOM OTPADU U OVOME GRADU KOJI SE POZIVA NA DEMOKRATIJU I LJUDSKA PRAVA A SMETA MU MAHRAMA I SMETA STO JE ZENA SPOSOBNA MUSLIMANKA I SPOSOBNA BOŠNJAKINJA I STO MOJE DIJETE NE ZELI SVETOG NIKOLU JER NIJE KRSCANIN I STO ZELIM DA MOJE DIJETE IMA ISLAMSKU VJERONAUKU I STO ZELIM DA MOJE DIJETE ZNA KO JE I STA JE A NE DA MI NEKO PREDSTAVLJA LAZNO BRATSTVO I JEDINSTVO KOJE JE DOVELO DO GENOCIDA. PUNA PODRSKA ARZIJI !!!!!!!! CRKNITE DUSMANI!!!!!!!
Treba ljudi bjezat odavde. Ja kontam u srbiju, tamo su ipak nekako normalniji.
da nije zalosno bilo bi i ismjesno... ovi komentari su VRH, ostalo jad i čemer... bula arzija 22.06.2010. u 17:39 bas sam ugradila onaj zubati kurton Rape-aXe u paksu. nikad se nezna. Pipo 22.06.2010. u 19:13 meni je pusila kurrcinu, kad ga je povukla, uvukla mi je carsav u suppak. wert 23.06.2010. u 00:26 J*B*M JA NJOJ MATER U USTA--I SVIMA VAMA KOJI ZELITE DA NAPRAVITE AFGANISTAN OVDJE..... Pero 23.06.2010. u 00:27 kAKVA JE OVO RUGOBA....U NJU NE BI NI EKSER ZABIO, A KAMOLI STA DRUGO....FUJ!!!