Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAH hej majko mila gdje ja živim
arnel king shisha od majstora za nargile do potpredsjednika predstavickog doma
Haraju Isaci, ze
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Neko se zajebaje s nama.
Ovaj je dipl. Z a stari mu je dipl. Džemal
Rami najdraža pjesma: Učini mi život sretnim sine moj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ZE kolektivno zapalit, ZE.
neko neki da reče: hajde lijepo da zatvorimo granice podignemo šator i naplaćujemo lijepo ulaz u ovaj cirkus, tačno nema dalje.
Sposobni su ljudi u Afganistanu kod Talibana, AHAHHA...
Čestitam! Sa srećom!
Prvo Uk pa sad Isak…to su te promjene!!!
Ovo ode sve u tri zepičke materine
MERITOKRATIJA na djelu, samo najbolji, samo sposobni, nikad podobni. Jel tako Dino?? Zbog nepotizma si ono izasao uz SDA??
Ova BiH je live serija crnog humora, treba strancima prevoditi ovakve vijesti ili im pokazati ovo https://www.youtube.com/watch?v=MdbXf1EjwAQ
Gabela još jedna žrtva Efendićevog političkog kur..nja
Ze???????
ovaj kako je krenuo, ne da ce biti predsjednik bih, nego ce zasjedati u ujedinjenim nacijama...
Hahahaha jbt ovo je pravi apsurdistan
Ja ne mogu....onaj ze...mene je stid.Svega.I gdje i šta i kako živim...i sve....Ze.
Sad se vidi kako funkcioniše USA shema: Escobar 2 g. ovdje trubi kako je najveći problem u BiH korupcija, njega po shemi "Kula" prate domaći kvislinški mediji: Face tv, Avaz, N1...koji šire izmišljenu aferu "respiratori" - da bi sada kad je narod "zreo" krenula hapšenja Bošnjaka koji nisu na UZP i US liniji. Bošnjački narod "medijski obrađen" likuje na hapšenja "lopova" koji su u rangu Simatovića i Stanišića. Sad kad su Bošnje "pečeni" idemo na Treći!
Babo ministar on podpredsjenik.Nema ivdje kraja.Trojko srami se