Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovim likovima ova drzava ce propasti po savovima..
Shisha majstor osniva stranku 😂
Sto su bolji konakovici, muzuri, uzunovici i ostale pm
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
E ako ova individua moze da sjedi U Parlament U i nekoga predstavlja onda nije steta da Bosna propadne.Nadrealisti nisu imali Dovoljno maste da obrade ovakvog lika.
Jeli ovo onaj Ze cirkus, jbte bruke, nosite ovo babino kupljeno mjesto, pa ovo bruka kao i ona iz RS, sve, sami cirkusanti, mrš
Pa, dokle više...?!
Grb/logo stranke neka vam bude ona slika sa konzerve gulaša.
Ocito da medju Bosnjacima nema volje da se bave politikom. Treba glasati za HDZ. Ovaj mali je sramota, ali on tjera svoje kad drugi nece.
Snaga ZE naroda
Zvucna imena: Hadzibajric Ibrahim Memic Senaid Abdulah Skaka Itd 😂
Bjezmo narode ovo je dno dna
Ahahahahahahahaha ONO bi da osnuje stranku hahah
Zbog ovakvih ljudi bjeze iz zemlje...
Više na čovjeka liči ona slika sa gulasa
ZVU-ZVU ČNA-ČNA imena
ZVU-ZVU ČNA-ČNA imena
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHA NEDO BOG DA IKO GLASA ZA OVE NARGILAŠE
Nije problem stranka neka osnuje i pokrene ko god hoce, ali da nijednoj nema finansiranja iz drzavnog federalnog kantonalnog ni opcinskog budzeta nego iskljucivo sami da se finansiraju i izdrzavaju a ne kao paraziti i rak rane crpe drzavna sredstva