Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dzaba tebi Arnaute sada izvlacenje. TI si ocigledno dobar i pametan momak, ali skim si takav si! Lopovska stranka zaBiHnamGA Propast ces i ti sa njima FUUUUJ!!!
ETO, SVI SADA ZNAMO DA SE U DOBROVOLJACKOJ ULICI KOLONA VOJSKE KOJA JE IZLAZILA IZ GRADA SAMA POBILA, A GANIC JE SAM SEBE PROGLASIO ZA PREDSJEDNIKA. TAKO DA JE dr. DAMIRU ARNAUTOVICU TOM CINJENICOM BIO UVELIKO OLAKSAN POSAO. CESTITAM DOKTORE!!!
Cestitke za ulozeni trud, jos samo ako uspijete da oslobodite Jurisica iz logora u Beogradu bit ce te zaista vrijedni ogromne paznje. Veliki pozzzzzzzzzzzzzzz.