Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a arnaut rob kriminalca i ratnog profitera. Njemu na sjednicama državnog parlamenta do šala na račun koleega, a ovaj mu kulturno nije ništa ni odgovorio
Po broju clanova porodice na drzavnim jaslama prednjace Arnauti. Mirsada i Borisa Arnaut, majka i otac Damira Arnauta, savjetnika clana Predsjednistva BiH Harisa Silajdzica, rade na pozicijama savjetnika u Ambasadi BiH u Vasingtonu, odnosno konzula u Minhenu. Nije naodmet podsjetiti i da je Damirova supruga Sanja Bagaric, savjetnica za medije u Silajdzicevom kabinetu, a njegov stric - Srdan Arnaut, zamjenik ministra pravde BiH itd... "nekad davno dok je dnevni avaz pisao protiv arnauta"
cijenjeni stručnjak za anglo-saksonsko pravo. Dok mu je mamica radila u Ambasadi BIH u Bernu, tatica je bio Gen.Konzul u Minhenu, pasoši ko halva išli, a ovaj "stručnjak" je svoje znanje sticao po L.A. i prestižnom University of California,Berkeley. Napominjem da je Bosna tada krvarila, ali naš stručnjak nije bio za rova, već za Kalifornije, a Željko tada nekoga branio, stvarno ne znam koga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jalova sjednica koja ne može donijeti nikakve odluke bez večine u klubu Srba, pa se malo gospoda hecaju...
m haj'te molim vas......ne zamarajte nas više sa ovim preseravanjima
Arnaut presvlakač.
23.03.2017. / 11:15h Ekonomija - Agencija za statistiku BiH Rast cijena skoro svih roba i usluga
Sad ce im u budzet legne 116 miliona eura iz Rusije duga od onog nevaljastog Tite sto ih i dan danas hrani i orgije po narodu ce se nastave.
Sad ce im u budzet legne 116 miliona eura iz Rusije duga od onog nevaljastog Tite sto ih i dan danas hrani i orgije po narodu ce se nastave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To su klixovci davno isfurali taj fazon"ma hajte molim vas" nije to njegov fazon.Jesu li i to poceli uzimati od naroda.
Prskanje po narodu se nastavlja.trazili ste gledajte .
Da li im Sakib Softić 007 uleti na sjednicu...
AJTE LIMO VAS
Ma hajte molim vas.