Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ne treba podržati parcijalna rješenja, gdje ćemo tri dana nakon usvajanja izmjena biti obavješteni da trebaju zaboga nove izmjene radi kojekakvih usklađivanja. Ovaj čovjek je ako se ne varam predlagao svoje izmjene izbornog zakona i puna podrška međunarodne zajednice je bila. e tada nekome drugom nije odgovaralo da de riješi i Mostar i mnoge stvari
ukinuti troglavu zvijer i kantone.
Eto izglasajte onda ovaj SDP-DF prijedlog, on poštuje sve presude koje ste naveli...
Vidi ga , dobro mu na Scepinim jaslama.To Fahro cuva i pazi i para daje.
Nije mi jasno što svi odmah ne kritički napadaju gospodina Arnamuta ma koliko bio u krivu i nama se činilo da prosipa šupljihanu samo da bi se domilio njegov SBB Bošnjacima u uvjetima pada popularnosti SDA, što on vidi kao predizbornu šansu.
SBB ne smije ni slucajno nastetiti svojim skrivenim koalicionim HDZ partnerima.
Jedni koče ovo, drugi koče ono, treći koče ponekad kad zagusti... Održavaju se mulj i magla, u kojima oni imaju monopol na budžetima i resursima.