Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ARNAUT JE "AMERIKANAC"...ADVOKAT OZ VOŠINGTONA KOJEG OVA ZEMLJA TREBA PODRŽAT A NE NEOKUPANE KREZAVCE IZ SDA KOJI TVRDE DA SU ONI POSLJEDNJI BOŽIJI POSLANICI A NE MUHAMED I ONOG KREZAVOG MIŠA MEKINJAŠA FADILA NOVALICA KOJO DIKTIRA ŠERANICU MJERE KOJE ON UVODI!
@ELbandidoDEzorro2020 Arnaut je godinama na budzetskim jaslama, od stranke za BiH, preko SBB-a od kojeg je dobio mandat preko kompenzacione liste a ne od naroda, sada do Naše stranke ublehaša... Tvoja priča ne pije vode.. Predaj mandat!
@MutivodaSA Da je od rođenja na budžetskim jaslama ovaj čovjek ima pametnih i razumnih prijedloga više nego većina političara zajedno. Usput, ne smeta tebi i takvima kao što si ti to što je on "na budžetskim jaslama", nego što neće da se uhvati u kolo sa tvojom bagrom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kome je vise cilj da se pomaze jebenim bogatasima ?? cime je neki milioner privatnik koji je upravo otpustio sve radnike i koji trazi da ga drzava financira zasluzio podrsku i pare??? jel stvarno mislite da ce taj privatnik te dobijene pare podijelit radnicima ??
glupane, plata ide preko racuna
@soja1 sta je privatnice ratni profiteru, upalio si se odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Moral mu je slaba strana, inače da ga imao vratio bi mandat stranci, ionako ga nije dobio svojom zaslugom
Ovaj indijanac i anamonjihova stranka su obicni populisticki hahari koji nikad nista konkretno nisu uradili nego se samo prodaju po medijima. Skidaj sebi i svojoj familiji regres m**mune uhljebski.
Bas si pokazao pravo lice, obicno smece. Zna se da nemas ni podrsku gradjana, nisu te oni ni izabrali. Fuj.
Tako je, to su prave mjere. Smanjenje plata i beneficija izabranim duznosicima i preraspodjele u budzetu. A ne sto FOOODIL namjerava da ljudima smanjuje plate od 1200 KM u javom sektoru
Ukini ti sebi primanja celo celavi, naprimo si se dzabnih narodnih para, kako te nije stid
Kome se ovo ukida , nama obicnim smrtnicima 99% 😂😂😂😂
Samo da ne predlozi ukidanje samog sebe ... za brigu mi je ...
Sve bi ti da ukineš Mlada uposlenica aerodroma-nije čistačica sigurno Aa ti drmaš platu5-6 hiljada Jbm li ti pleme ćelavo
Mamlaze!!!! Ukini sebi i zeni. Imate blizu 10.000 redovnih primanja. Ti u parlamentu ccc 5.600 plus to i karta. Zenturaca ti 2.700 plus to i karta. Populisticki moronu, gargamelu!!!!
Preletac, ne vejrujem nikakvim tvojim prijedlozima ionako gledas samo svoju gu.icu, koja li ti je sljedeca stranka na redu da joj se prikljucis. Vrati mandat koji ti je dala stranka a ne narod!!!!!
Ukinut finansiranje stranaka iz buđeta je 20 000 000
Da li gospodin Arnaut, koji je vec dugi niz godina na drzavnim jaslama sa pozamasnim primanjima, zna da ce se ovim setom mjera obuhvatiti i radnici cije su place od 700 do 950KM koliko iznosi pocetna placa policajca na drzavnom nivou? Nego daj te vi neke mjere koje ce Vama sa primanjima mreko 2000KM oduzeti bar 30%
Dosta ih znam koji rade u drzavnim preduzecima te u zadnje vrijeme nikako ne idu na posao ili rade skraceno tj kuci su do podne....red bi bio njima da se skrese od plate a i kad rade puno radno vrijeme realno ne oznoje se kako treba da ne poredim sa radom kod privatnika za 650KM
Samo smanjite primanja političara, njihov vozni park, telefone... Nemojte dirati sirotinju geyevi
potpuno ukinuti finansiranje stranaka iz nbudžeta. čak i dodatno oporezovati stranke.