Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lloyd 05.10.2010. u 14:51 @Mak, ovaj tip je na Ganicevom slucaju pokazao da je u struci najjaci u regiji. Svakako da ga treba opozvati kao ambasadora, medjutim treba ga postaviti za ministra pravde ili kako se vec to ministarstvo zove u Bosni ili FBIH. hahahahahahahhaahhahahahahaaha
Haris je naš.....i zato cu i ja glasati za Harisa :-)))))))))
koji idiotski komentari!! niko vam ne valja, prvo sebe malo proanalizirajte, pa druge komentarisite, inace...TISINA..
POBJEZE HARIJEV POTRCKO SA BRODA KOJI POTONU..KAO STO, UOSTALOM, RADI SVAKI MALI MIS.
Tog ljigavca i rugobu odmah u zatvor . Sramota je za drzavu , nije slucajno da se preziva Arnaut .
Ovaj islamofasista ambasador BiH u Australiji i predstavnik sva 3 BiH naroda ??? Sramite se . E Bosno kraj ti je blizu .
Nezahvalni Bosnjacki Idioti!
E jest se govno smjestilo sad 4 godine... u pravi vakat\' !!! Fuj!
Silajdzic izgubio izbore ali se prije toga pobrinuo da svoje ljude obezbijedi za naredne 4 godine. Mudro! Doticni je imenovan na ovu funkciju skoro prije godinu, a tek sada je otisao i stupio na duznost, tako da je kupio sebi jednu cijelu godinu. ZATVOR ODMAH!
prva stvar koju novi saziv Predsjedništva treba uraditi jeste OPOZVATI KOMPLETNU FAMILIJU ARNAUT sa svih funkcija na koje ih je Haris imenovao a ovog Damira pogotovo jer godinu dana se nije udostojio doći u Australiju da preuzme dužnost a da li mu je naumpalo da su građanio BiH tamo za to vrijeme bili bez ikakve podrške jer nije imao ko da im je pruži ??
šta vam je pa kao ministar pravde bi samo smetao jer je PRAVEDAN sklonili ga ba.li.ja.nd.er.i na čelu s lepim haretom i tihijem (sve je to isto tj. u \"5 deka\") da im ne smeta dok razvale bosnu s državnom imovinom odmah sad iza nove godine
Ne budi naivan. Prvo, bilo je jasno k\'o suncan dan u Hercegovini, da ce Ganic biti oslobodje, jer je, ruku na srce, bezveze i uhapsen. Drugo ovaj tip za Ganica nije ucinio nista, osim sto je dovoljno namazan, iskoristio priliku malo se promovirat po Londonu. Za brzinu rjesavanja Ganicevog slucaja (jer da je obicni smrtnik, bogami bi potrajalo dok ne dakaze da nije kriv, kao sto neki i dan danas dokazuju na pravdi boga) najzasluznija je kcerka-mu-u njega Emina (on barerem svoju nije dzaba skolov\'o) i njene lobiranja preko raznoraznih likova iz svjetske filmske i zabavne industrije.
Novoizabrani clanovi i predsjednistva BiH i novi ministar vanjskih poslova BiH trebalo bi da odmah po konstituisaanju ovih institucija da donesu odluku o opozivu narecnog kadra izbornog gubitnika Harisa Siladzica i uskoro bivseg Silajdzicevog intimusa i stranackog ministra Svena Alkalaja. Damir Arnaut, kao uostalom i ostali Arnauti moraju biti vracen iz diplomstije, iz zemalja u koje su otisli iskljucivo po stranackoj liniji sada gubitnicke tzv. \"Stranke za BiH\". Krajnje je vrijeme da se ovakvi i slicno kadrovi povuku iz DKP-a
@Mak, ovaj tip je na Ganicevom slucaju pokazao da je u struci najjaci u regiji. Svakako da ga treba opozvati kao ambasadora, medjutim treba ga postaviti za ministra pravde ili kako se vec to ministarstvo zove u Bosni ili FBIH.
OVAJ TIP KAO AMBASADOR JE DOKAZ DA JE HARE ZNAO DA NECE U PREDSJEDNISTVO PONOVO. JOS KAD SE TOME DODA DA JE OTISAO U POLA PREDIZBORNE KAMPANJE U NEW YORK, KOCKICE SE SLOZE. HARE JE NAMJERNO IZGUBIO ILI JE BIO OD AMERA PRISILJEN NA TO. PITANJE ZASTO? INACE, NIJE ZA NJEGA AMBASADORSKO MJESTO, NJEGA TREBA POSTAVITI ZA MINISTRA PRAVDE ILI STA VEC BOSNA IMA U TOME.