Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nasim diplomatskim sjedistima sjedi sami olos, kriminalci i propalice... jer takva nam je cijela drzava i sta se sada tu narod treba ista cuditi.
Bravo za pitanje. Posebna sramota za arapske zemlje. Srbiji biznis i bezvizni rezim, nama vize i neka stvar...
@RvatiJesuKatolibanskiSrbi10 Haški sud pun je ustašhkih i čethničkih terorista i manijaka koji su sa svojih područja protjerali sve nesrbe u Genocidnoj tvorevini i nekatolike u ustašhkoj džamahiriji. Porušili sve do jednog muslimanskog objekta na teritorijama gdje su napravljena genocidna istrebljenja bošnjaka. U Ahmićima je napravljen jedan od najsvitepijih pokolja žena, djece i staraca u dvadesetom stoljeću. majmunhe ustašhki.
Napokon nešto pametno... Bravo Arnaut..
kako da se poredite sa srbima..pa mi smo supersila
Tako je
Eeee zato kuvajcani i katarani ovdje mogu citava naselja praviti....kakvi smo mi jadovi jadni, FUJJ
Al nas razvlace sa pamecu agresori...Ne znamo vise na sta se fokusirati. Dal na pripremu za odbranu ili na zivotna pitanja. Mozda smo propustili 20 godina da se pripremimo pa da nas boli neka stvar hoce li krenuti kasapini ili ne... Sada bi mogli komotno reci boli nas briga, probajte! Ovako sada strepimo od sukoba i zivotna pitanja postaju presmjesna.
SBiH, SBB, NS, da samo znate kakva je ovo ljiga od čovjeka bez obzira šta govori
Vidi ovog PAPKA.Narod nema para za neso od cega moze da zivi ,a on o vizama.Onaj ko moze sebi platit kartu za sexodmor moze i tu jebenu vizu.
Zato sto nece niko muslimanske teroriste iz BiH
Bejha geto!
Bisera moze sredit da nam EU ponovo uvede vize a drugo nista.
Kakva glupa prozivka. Ovo je klasicno ono kad nesto pricas samo da bi pricao. Nama trebaju turisti iz UAE, Omana, Bahreina, Kuvajta. Njih se prosto jebe da li ce im doci neko iz BiH. Od turista iz tih zemalja zivi hiljade nasih porodica. To sto mi ne mozemo tamo bez viza ima uticaj na mozda 1.000 nasih ljudi koji sebi mogu priustiti da tako putuju pa samim tim mogu priustiti i vizu.
@Adebayor9, Ti sebi ne mozes priustiti ni prase da ga taslacis prasoyebu jedan…
Ma ne zna ona to Arnaite, njenog sina su trazili iz OSA-e da im pomogne u Kataru.
.at.