Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusitelji i mrzitelji drzave BiH -hdz-snsd- srpsko-kamenjarsko srpska koalicija...neprijatelji ove drzave!!!
Ma hdz u snsd upropastise rudnike i ostale ce firme 😂
Vas koalicioni partner iiiiii
Serator
HDZ i SNSD će na teži način shvatiti da ne mogu BiH ništa i da će svi njihovi pokušaji nanošenja zla ovoj državi i Bošnjacima završiti neslavno.
Naravno da blokiraju pa nece oni raditi protiv sebe i svojih interesa moj Arnaute.Da radi svoj posao iole kako treba tu bi sad trebao startati visoko zabrinuti predstavnik Inzko.
Postovani gosp vas politicki angazman je nebitan kao sto je nebitna vasa pragmaticno polotronska podrska neprirodnim usmjerenjima kojima ste sada u ned prisustvovali. Nanijeli ste ogroman intelektualno ideoloski gubitak politickoj doktrini vase stranke koja ce vjerovatno sagledati sve negativne reprekusije vaseg iracionalnog prelaska u ljevicarsku iracionalisticku ideologiju. Znate dobro da nije mnogo toga posteno sto je po pravu dozvoljeno i trebali ste se voditi prirodnim pravom i moralom.