Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ublehaš prevrtaner!
Tebe uz ime trba da ide: Bjeli hljeb..😅😅eto po cemu pamtim tvoju karijeru dugoogodisnju u politici,a naplatio si kao da si 4 Ustava napisao..bjeli hleb,bjeli hljeb..😅😅
Ma vala sto se ne "penzionises" ? Uzeo si za 6 zivota i koljena obezbjedio ti u Nasu Stranku..koja li je sljedeca Damire?? Nikad gladnim ocima dosta nije.
Treba postaviti sve strane sudije jer su nasi korumpirani.
Strane sudije ne trebaju otići nikad i nema tu šta da se razmišlja.Oni su tu da bi neutralno sagledali stvar, pa kakva god da je.
Koji je ovo put kako vas Dodik laze dok jede teletinu a vas hrani lazima   zilava je ta Drzava BiH pali su Rimljani Turci AustroH prva Jugoslavija Druga Jugoslavija a Bosne vazda Ima i nas u Bosni :)\
Dok se nebude postavala domovina i ukinuli kantoni ,entiteti i dok nebude jedan presjednik neka stranaca...
Cega se plasite?
Varga...pa vas koji ste sve bitke dobili po nosu !😂😂😂😂