Bh. delegacija posjetila Ganića
0
Arnaut: "Britanija prepoznala političku igru Srbije"
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Beograd trazi odgovornog za smrt vojnika koji su u to vrijeme pripadali Jugoslovenskoj Narodnoj Armiji. Svi ti vojnici su bili sa teritorije Srbije i ubijeni su prilikom dogovora o povlacenju. Ganic je licno naredio napad. Sve je ovdje cisto...\" sve je cisto osim cinjenice da ti cet.nici iz JNA nisu ispostovali ugovor o povlacenju nego su krenuli prema gradu, tacnije prema predsjednistvu...to se i na snimcima fino vidi jer u Dobrovoljackoj nema tramvaja to zna svako ko je i jedanput bio u Sarajevu, a ti isti tramvaji se jasno vide na snimkama sto znaci da su presli most na Skenderiji i krenuli prema predsjednistvu. Vraca ( kuda su trebali preci u Lukavicu) i prelazak preko mosta na Skenderiji su dva potpuno suprotna smjera...dakle, sto su trazili to su i dobili
Samo vi naivni Bosanci nasjedajte na srpske provokacije i vidim poceli ste i psovati ko i oni , nema sta !
@sumadija@komsija ..... e pa necemo mi da dizemo nikakve zidove po nasoj BOSNI I HERCEGOVINI a vi smrdi ako vam se nesvidja bujrum preko drine mi cemo vam platiti gorivo , jos veci crnjak je sto u srbiji mrze bosance srbe cak ni u maloj smrdiji nema mjesta za izrode srpskog roda genocidase
ZA SVE BOLESNIKE SA OVAKO GLUPIM IZJAVAMA OVO JE CISTI UDAR NA BIH I NA ONO ZA STO SMO SE BORILI (branili nase) OD 92-95 I NA SVE ZRTVE RATA IZGLEDA DA JE VAM POTREBAM JOS KOJI \" PIPO\" DA BI NEKE STVARI SHAVTILI ENGLESA I FRANCUSKA SU UVIJEK BILI SAVEZNICI SRBA I PODRZAVALI NJIHOVU POLITIKU NAZAVARAVAJTE SE I OTVORITE OCI
12OO cega,da nije onih ratnih bonova mozda?kad je \"kupljena ta kuca\" u ulici Kralja Tomislava,sadasnjoj Kosevo,Slobodan je ostao bez roditelja,sa psihickim smetnjama,pa je taj sraman cin jos dobio na svojoj tezini..Doticni Sandzaklija je imao inace stan na Ciglanama u \"D\" objektima,a kod \"Robota\" je bio neki famozni prostor,valjda poslovni njegove kceri Emine!Oce li nepristrasni tzv.SUD BiH napokon rasvijetliti taj i sve ostale slucajeve ovog smrdljivog ratnog zlocinca i teskog kriminalca????Sta se cekalo tolike godine???sta bagro bliskoistocno teheranska islamisticka?Pricate o nekom suzivotu,multieticnosti?Usput se prosirio sa kucom i ukrao parce zemlje oko legalno kupljene kuce po 1200 km!!!
GANIC: KAKO PAKISTANCI, NIGERIJANCI I BANGLADESANI MOGU GORE, A JA NI NA MORE?? (jos sam rektor u Sarajevu) SAD CE BOSNJACKA RATNA VRHUSKA IZBJEGAVATI LONDON U SIROKOM LUKU :-)), TKO SE NA MLIJEKO OPECE I NA JOGURT PUSE !! S BRACOM PAKISTAnCIMA OD SADA SAMO U ISLAMABADU, A I VRIJEME JE TAMO LJEPSE NEMA KISE :-))
Idi bre u tri lepe, nisu balerine nego vojnici i meni je drago sto su ih poubijali jer su zasluzili. Ali ajmo dalje. To bi bilo kao da kazu majke od terorista hocemo prvdu za nase sinove????? Pogledajmo istini u oci. Mi srbi pocinili smo zlocine i agresiju u Bosni, zasto ne prestanemo biti stoka. Stidim se gde smo se spustili.
@BIH4EVER Pa i svabe su bile koljaci, ustase, sta su Rimljani tek radili, a danas im svi zavide. Pa valjda je to tako, sto veci koljac danas, napredniji i cjenjeniji sutra. A zrtve? Ma yeb.o zrtve, da su dobri ne bi ni bili zrtve
Svaka cast Roki, potpuno si upravu,Ganic je takav kakav jest, ali ono u dobrovoljackoj nije bio nikakav zlocin, nego jednostavno dobar potez Armije BIH. jer ti isti vojnici koji su pokusali da izadju iz sarajeva, zeljeli su samo da se pripoje agresorima sa brda i da gadjaju sarajevo. To je realnost.
http://pomoziebih.blogger.ba/
@sumadija Bravo komsija. Skupio hrabrosti pa rece. Treba da se podjelimo i dignemo sto metara visok zid izmedju nas, i da se nikad vise ne vidimo. Bujrum
j.bo im runi kraljicu! a cuj ovih sa pala sto su se digli, pa zar ima internet i tamo:-)))
.....djabe se nervirate citav svijet zna ko je bio koljac a ko zrtva mogu samo svirat K.U.R.C.U genocidasi i izrodi ljudskog roda taj biljeg se nikad nece skinuti sa smrdskog naroda ako ih uopste mozemo narodom nazvati .
Ganić je u petak otišao u London, a vjerovatno je taj put planirao ranije. Kome je rekao da ide u London , a taj lijepo javio gdje treba i Srbija odmah u petak uputi zahtjev za hapšenje. Po svemu sudeći neko iz njegove okoline ga je ocinkario svojski i neka je.
e komentari su vam katastrofa. covjek je u zatvoru jer je u vrijeme pocetka opsade bio na pravom mjestu i osujetio je cetnicke planove da nas istamane.. i ako nalazite opravdanje za zatvaranje jednog covjeka prema ovim optuzbama, onda mi licite na cetnike iz 92.. druga je stvar da li on treba da odgovara za neka druga djela - to ostavljamo nasim sudovima ali ovo sto se desava je napad na one koji su branili Bosnu. i jos ga 3 dana drze u izolaciji, pa to je necuveno..