Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLAVA ARBIH !!!!! NEK JE LAHKA ZEMLJA SVIM POGINULIM BORCIMA ARBIH !!!!!
@Vojska ako su bili u ARBIH; naravno DA!
@Vojska Ako ti misliš da su Škorpioni, nakon što si vidio snimak ubijanja onih mladića, zaslužili slavu, ti si onda teško bolestan u glavu!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tenkovima nisu mogli protiv golorukog naroda. Živjela Republika Bosna i Hercegovina!
@AymericLaporte pozdrav Domovini!!
Ah, ta djecja bosnjacka mitologija. Kakve mitovi su Srbi i Hrvati imali prije 100 godina, ovi tek sad na taj nivo dosli. Sta ces kad su nastali tek prije 20 godina, valja nadoknadit 1000 godina historije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova vojska nas je provela kroz rat i bas zbog toga ovaj dan trebamo da ispostujemo
Zivjela ARBIH
Ne znam šta reći osim Bosanac je dokaz da kad braniš kuću možeš se braniti sa lovačkim puškama i kalašom protiv 10 000 oficira JNA i 60 000 rezervista koji su imali 18 aviona , 22 helikoptera, 23 VBR Orkan, preko 30 VBR Oganj, 600 tenkova, 800 praga i transportera, 2200 topova , 15 000 minobacača te preko 9000 patova i pamova i neograničenu logistiku JNA otetu od istog tog Bosanca. Onaj ko se predao njega su klali i silovali a kad im pokažeš zube-malo morgen junaci.
Znam da ove ćetalje boli ova istina ali je stvarno tako. Pored ovih agresora smo imali protiv nas i HVO Hercegovine koji je više bio pljačkaška skupina i reket brigada nego vojska ( svaka čast HV i HVO vojnicima Usore, Odžaka, Orašja, Tuzle, Sarajeva,). Uz to se doda još 4000-5000 Abdićevaca i čudo Bosanskog otpora treba da uđe na West Point akademiju. Prst na čelo Ćetalji i sračunajte šta ste imali i šta niste mogli.
Vi ste qurac od ovce Bez podrske zapadnih fasista ne bi trajali ni jedan jedini MINUT
Hvala SDA!
Jbt koji smo mi debili ovo je jednako dizanju zastave SS-a koja vise ne postoji ili bilo koje druge raspustene vojske. Ljudi svatite zivite u snovima.
ti sine baš debil. Žao mi je ali meni ona ikar konzerva nikad nije bila zastava niti liči na zastavu. Znam ispod koje sam čizme obukao- a trebali bi znati svi Bosanci.
CUJ GOLORUKI, A PUSKE I ZOLJE U RUKAMA,,,, MA DAJ
Hvala im sto su obranili Ravno...
Opet zastava naopačke ... treba malo više vremena u Bosni da se utvrde neke stvari. Nadam se da u EU upitniku nije bilo pitanje 'Kako izgleda vaša zastava?'
Malo zakasnili. Ravno "poravnano" dobrih 5 mjeseci prije.
Ma marš
Digla se iz pepela kao 100 puta do sada... Uvijek ce biti onih sto ce te voljeti i braniti
Ja prebio ženu prošle godine, jer sam znao da će me jednog dana prevariti i kada je to uradila onda sam ja dobio opravdanje za to što sam je prebio... Ona je kriva.
I tako se zaceo terorizam u BiH...
Prelijep defile, nek je rahmet svim mrtvim dušama boraca AR BIH i vječna hvala bivšim borcima AR BiH.