Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predmet zloupotrebljen od strane politike...
Što se smije na slici, šta je smiješno, ne kontam.
Vješta manipulacija stranke NIP...
blize se izbori blize se protesti predizborna kampanja nipovaca
Neviđen medijski pritisak na sudije i tužioce.
Pa vi znate ko je ubica. Zasto ga krijete. ili ...
Maloprije stao na Ilidzi 40 sekundi i to hitno stao sto sam morao a zna i policajac i napise mi kaznu za parkiranje.Ja ga pitam sto to radis kaze nemoj se samnom raspravljat reko nije rasprava vec dijalog vidis i sam da sam moro hitno onda mi je dao do znanja da ce mi pisat 500km kazne ako nastavim pricat.Naravno na Ilidzi jer tu policija stiti lopove,dilere,kradljivce auta a nas postene gradzane maltretiraju po zastitom svoje uniforme i znacke
Pa recite ko je ubio, koalicioni partneri nipa sdp i ns uveliko govore da se nipu ne zuri sa ovim slucajem, ovo im je predizborna zlatna koka. Normalan covjek ne moze da vjeruje da su toliko morbidni. Uzas.
Nemojte biti tako okrutni.Arijana i njena porodica imaju dovoljno patnje i nisu duzni ni dio uraditi koliko su do sad uradili. Nisu oni jedini kojima se desila ovakva tragedija,ali su rijetki koji su ispravili kičmu pred sistemom. I ovo sto sad rade je za dobro svih nas.Njima nista utjehu donijeti ne moze,ali mi svi mozemo imati koristi ako se uhvatimo za ovu hrabru porodicu i ustrajemo da se istina istjera na čistac. To bi bila lekcija svim babinim sinovima da je tuđi ŽIVOT SVETINJA
Znate ko je ubica, imate čvrste dokaze!Gdje je problem? Ja mislim kod Konakovića i Ferageta, al' et!!!
Podrska i da pravda izadje na vidjelo, a vi dobijete utjesnu satisfakciju
Pa pocelo je rociste za optuzene,za sta ce se tacno protestvovati
Zamislite da je sistem u svijetu kao u Bosni, 5/6 godina da se kao traze ubice.Sto neko rece svaka država ima svoju mafiju, ali ovdje mafija ima svoju državu.
Nisi ti mako dalje od gluhe bukovice.
samo naprijed abda
Arijana jel iko od tih 5 pred tobom ubio rahmetli Dženana?