Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast na ovome !
Jasta, poslije 6 godina x 3000 mjesecno cca 36000 ili ti ga preko 200.000 KM inkasirani do danas, a gdje je 1.650 KM sto je nip od nje primo svaki mjesec da ne spominjem pritiskanje i sikaniranja naroda……bas svaka cast i njoj i rodjacima njihovim sto ih predstavljaju ko svjedoke a posebno svaka cast onoj vili od 700 kvadrata u kojoj zive fuj
Brate uhodis ljude
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Auu, znači nešto debelo smrdi ovdje. Neko izgleda duplu igra ovoj napaćenoj i herojskoj porodici.
Da je ova Porodica i njihov Tragedija iskoriistena, tu nema dvojbe.Ali mi svi, bez obzir ba politicku pripadnost opredjeljenost smo duzni..radi buducnosti ovog grada ove drzave. Nase djece, istrajti da se ovo izvede na cistac.
Kako su brutalni NiP-ovci vidi se po komentarima gdje njihovi radikalni botovi vrijedjaju djevojku spinujuci javnost da je u politiku usla zbog para, a ne pravde. Mene bi bilo sramota, ukrali su toliko glasova gradjana na tragediji ove porodice, malo postovanja prema porodici Memic ne bi im bilo na odmet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni prelijepa. stoji i joj i malo punija figura. ali faca.top.
Čestitaju joj budale koliko je ova para ubila
Hahahahaha kako klix brise komentare protiv NiP-a,kakvi ste jadnici…
NIP je pustio Arijanu niz vodu,ogradjuju se polako od Memica. Sad kad tuzbe pristizu Memicima za silne lazi i klevete,nece NIP da se komprimituje.
Skupstinu KS raspustiti, nacelnici opcina treba da se sastaju i usaglasavaju oko infrastrukture, investicija i zahtjeva prema Vladi Federacije s premijerom koji dobije najvise glasova na izborima. Gradonacelnik bi imao vece ovlasti, ali i zaduzenja , a ne samo protokolarni karakter.
NIP je pustio Arijanu niz vodu,ogradjuju se polako od Memica. Sad kad tuzbe pristizu Memicima za silne lazi i klevete,nece NIP da se komprimituje.
SDA je SDA
Kad si mogla hladno piti kafe sa Čamparama koje si do jučer optuživala za saučesništvo u ubistvu tvog brata, čak je tvoj otac optuživao Rabiju Čampara, majku Aljoše i Dubravka da stoje iza Vahida Ćosića, komesara koji vam je smetao, a sad nam je svima jasno da je tvoj otac pritiskom oslobodio ubicu Dženana, sve ste radili radi politike i koristi, a sad vam je to postalo omča oko vrata.
Faćo je javno ovo jedini rekao kao i za oca joj ,cuj reci ime ja ću prezime pa druze tvoje je dijete ubijeno
Pa ljudi dragi zar ne vidite da Muriz sve laže što govori? Govorio je da je Muamer Budnjo ubica, da je Muamer šamarao Alisu, da mu je on ubio Dženana, a nakon što je saznao da Muamer nije ni bio u BIH u vremenu njegovog stradanja, onda je počeo sa teorijama kako je neko treći ubica, lik laže toliko da to ne može ni njegov kamion povući.
Noooooorrooood i Prevare
OVA JE U SKUPSTINI KANTONA BILA SAMO IKEBANA KOJA JE DIZALA RUKU KAKO JOJ KAZE SEF STRANKE A GENERALNO CURA JE NEPISMENA ZA PRESSTAVLJANJE GRADJANA
Ova je 8 godina u skupstini Kantona sarajevo za 8 godina ustala.je jednom da nesta kaze i to da napadne Camparu dok je bio u SDA poslije njegovog prelaska u NIP vise nije ustajala niti se obrcala u Skupstini KS i onda ona prica kako se bori za Gradjane ! Sve je ovo predizborna Igra Memic i Nipa !
Nema veceg zla od nipa skup prevaranata sa zavrsenim difom
a sta su trazili iza zatvorenih vrata::::nedaj obraza Arijanam narod te birao i narod hoce da posteno radis za narod tj za sve a ne da radis za licni interes....samo onda kad vima bude dobro i tebi ce biti
Napokon neko ko je skontao da je NIP sranje...