Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srušio se mnogima ,ali nikog vise nije iskoristila politika ,nego vas . Vaša tragedija nekom je bila od koristi ,najviše nip stranci
i žalosno je to da je nekom na um palo da gradi svoje politicko carstvo na tragediji jedne porodice ...
u ovoj prici je samo narod izmanipulisan, nisu ovi iskoristeni nego su dobrovoljno ucesnici i dobro su to iskoristili. Ova nije znala pisati kad je dobila prvi mandat, sad ima diplomu po primcipu trojstva - clanstvo u stranci, fotellja i diploma. . A to znaci da je do kraja zivota na ledjima naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje je sad zapelo kad nema SDA?
Draga Arijana, ponovo ti izražavamo saučešće u vašoj boli, i uvijek ćemo to činiti. Ali, da li se zapitate od tog dana prije 8 godina do danas koliko ima takvih porodica koje oplakuju svoje najmilije koji su stradali? Svi nose svoju tugu i bol. Zar misliš da su te porodice nesposobne ili ne žele da se čuje o njihovoj boli u javnosti!? Ili da manje žale za svojima? Samo se zapitaj kako to da se za suđenje slučaj male djevojčice Gađun traži da se javnost ISKLJUČI!?
tadašnji premijer Sarajeva Konaković, tadašnji glavni mup-a fbih Čampara, mislim Arijana ako ti stranačke kolege nemaju odgovor na istinu...
Menici profesionalni protestanti za dobru lovu i politicke karijere. Nema vas po 2 godine, al kad se izbori problize glavni ste da kao zalite i istjerujete pravdu. Procitao vas je narod davno….
Godinama sjedis na drzavnim jaslama , i niko nikakve koristi nije imao od tvog prisustva. Iskoristeni ste u politicke svrhe al nije vam izgleda ni mrsko.
Ja da sam Muriz Memic,izasao bih javno pred narod i rekao ko je ubio Dzenana,sta moze izgubiti vise nego sto je dijete izgubio,ali u svemu okrivljuju ljude i sudi se nekome a istrage o ubici nema,kao i sam advokat Feraget okrece cijeli slucaj onako kako NiP hoce radi necijeg interesa,ne seri vise molim te reci ko ti je ubio brata po cijenu svog zivota ako ti je bio sve kso sto seres po svemu
ma mars stoko ,kako vas nije stid da se pojavljujete u javnosti svaki skup ste unovčili i debelo naplatili zali se Davoru bivsem vojniku tzv.vojske rs
živa i zdrava bila, uz duzno postovanje žrtve, veliš: ja sam ušla u skupstinu KS da bi se borila za slucaj svoga brata. zauze ti mjesto u klupi za onoga ko bi se borio i za nas... a Konakovic je u tebi vidio glasove, pa se emocije iskoristile, bilo je tu finih glasova.. ne treba dini mozak.. nisi se ti javila osim par puta, i da i tada je bilo oko slucaja memic...
žao mi je mladog momka što je izgubio glavu bezveze, al što kaže stara izreka nije ni tvoje maslo za ramazana
Mozda jos jedan mandat al na Federalnom nivou pa ce bit sve uredu. Sta se promjenilo kako si ti u NiP-u nema vise SDA ko sad koci ? A ja idete u Tuzlu na proteste, a Haris Pendek je iz Ceske nije iz Sarajeva, sramota da se ljudi djele u takvim situacijama.
Ovo postaje smiješno. Draga djevojko, počinješ da smaraš i mnogo si licemjerna.
Muriz je bio na skupu podrške u Tuzli, ali ne ode na isti skup za malog Farisa. SDA iz dna duše mrzim, ali je previše očito da dotični postade bot druge političke opcije.
popeli ste mi se na glavu vise, evo nije SDA na vlasti, ko vam je sad krivac, bio je aljosa campara, sada ste kolege i zajedno kahvenisete, sad on ne moze biti krivac. Ko je sad na redu?
Žao mi je Dženana, ali mi je žao i Farisa i Džene i sve ostale ubijene dijece. Nisam vidjela da su Muriz i Arijana došli na skup podrške Farisovim roditeljima, nisam čula da je Arijana kao zastupnica u Kantonu niti jednom stala uz roditelje male Džene… Gubite podršku naroda a to se dalo vidjeti na skupu 8.2 u Aleji a zašto je gubite zato što vas je narod “provalio” da ste postali instrument NiP-a kao što će postati sin nesretne Amre kao i njen brat presuđivani nasilnik.
Hocete to opet taj slucaj pred izbore?
dobro si to pametovanje naplatila moram ti priznati
Srusio se svijet i izgradila se politicka karijera...
DRZAVA U KOJOJ JE POŽELJNO ZANIMANJE KRIMINALAC I STARLETA!!! PODRŠKA PORODICI MEMIC. OSTALE SAMO BOG MOŽE POMOCI I SAČUVATI!!!