Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja mentalna sklopka moraš bit pa ubijat djecu ...
dovoljno je biti pripadnik religije mira
💣💣💣💣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Božija zapovjed glasi (ne ubij).
Samo me interesuje do kada ce ovo ludilo trajat
Izmasakrirana omladina, unesrecene porodice, tragedija. Cemu sve ovo. Jedna vjerska sekta terorise na sve strane u ime Islama. Isti ti branitelji Islama su pobili stotine hiljada ljudi i razorili sve sto su mogli u muslimanskim zemljama. Zlo koje nema veze sa Islamom i koje na kraju navise stete donosi muslimanima. To je prema svemu sudeci i smisao postojanja ove sekte.
Ma otkad si ti slomljena jos kad si u Kalesiji cevape prodavala:))
Kad ameri i englezi ubijaju djecu u siriji,iraku itd onda to nije terorizam. Osudjujem ovaj djelo ali treba biti realan .
Realno islamski teroristi su ponovo izveli napad na civile- ne na vojne ciljeve, što je jako bitno razlučiti i time su pokazali kako se prema njima i njihovim sljedbenicima treba odnositi. Dakle nije nije riječ o kolateralnoj šteti , kao u Siriji i Iraku, gdje se islamisti zaklanjaju iza živih štitova -civila, nego o zvjerskom napadu na civile isključivo na civile. Tu nema relativizacije.Svi građani BiH treba najoštrije da osude ovaj napad na Britaniju i njene građane.
nikad nemoze zdrav covjek ovo uraditi ali zapitali se ko koga su njemu ubili u siriji ili libiji iraku afganistanu itd.. jeli rijana imala rijeci kad je Tony blare I George bush naodao narod u tudjim zemljama jebiga treba realan biti!!!! boze zali neduzne, trebaju dignut u zrak one bas koji su odgovorni za invazije svijeta a ne jadni narod koji je otisao da se provede!! Zaloano
dolazi vrijeme kada će profesionalni vjernici i religijski ekstremizam morati biti uklonjeni .. jednostavno je ta priča ortodoksne religioznosti i normalnog života u koliziji .. to se zove evolucija
Čućnu Europa bez ispaljenog metka!!!
Užas. Horor. Pa u šta se ovaj svijet pretvara?!
Ovi komentari ovdje pocinje da pokazuje kakvu pogubnu politiku je imala vjeronauka u zadnjih dvadeset i pet godina. Stasala generacija idiota, kojoj je sve zavjera, gdje su istina proglasava sa lazi, war is peace, hate is love, slavery is freedom. Ne u komunistickom ludilu, vec u (laznoj demokratskoj) teokratiji. Orwellu moj, ni ti ovo nisi mogao predvidjeti.
@Detritus Odlican komentar. Uvijek neko "ali". Nema "ali"! Ko ovo ne osudjuje taj nije normalan!!!
Onaj momenat kada "Conservativse" pocnu da gube momentum na dolazecim izborima u UK ... bomba eksplodira u Manchester areni sedmicu pred izbore! o.O ....Teresa May, I'm looking at you -_-
Maoca i bh talibani ljubitelji ISIL-a slave
Tolko se nasikirala,sirotica,uši su joj odpale
i tvoj pravopis nasekira...
Ona je bomba, bomba.