Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto se nema vise ni za koga glasat, Hadzikadic je propao kad je poceo primat preletace u svoju stranku a za ostale da ne pricam.
100% Kad je dosao, imao nadu da ce drugaciji biti. onda se samo koristoljupci i preletaci pokazali na listama. glas za manjine i neke nezavisne od mene ide
Kad mi je najbolji izbor Becirevic nemamo dalje sta pricati. Vjervatno ce pobijediti. Jer ljudima je dosta sda koja godinama ubija sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ovo onaj preletac iz stranke u stranku i "nevladin aktivist" uhljebica Arapovic?😂😂😂😂😂 Jahahahha
Znaci sada nije dobro kad se milioni ne trose na kampanju?! Pa eto vam onda SDA, HDZ, SNSD, SDS, SDP i ostali, oni znaju vrlo dobro kako se narodne, budzetske pare na kampanje trose! Poslije ce opet biti kuknjava kako nista u BiH ne valja i kako su svi lopovi. Lopovluk pred izbore na djelu, a pobjeda se smije onima koji najvise novca potrose da zadive oci glasaca.
ovaj sto se tice skole i naobrazbe nije docekao ni veliki odmor u skoli...
Bar jedan pošteno zbori...Evo jadni Adis se otvoreno žali da ženu ne može zadovoljit ...Pošteno bi bilo da mu pomognemo i ne glasamo za njega... Ostavit ćemo mu više vremena za ženu ... A ako ni to ne pomogne hajde da mu onda i konkretno pomognemo, koliko tko može i kad tko može ...
Pa ovaj je za cirkusa... Cuj namiri zenu... Ako ti je mrsko, proslijedi!
Oplakah 😂😂
tolike pare ulozene u njega i njegov NGO, a onda usao u politiku
NiP, blijeda kopija SDA, ukrali od magazina TIME
pa sam brat.stariji.sin.jedini..wtf?
"Ideje su važnije od ljudi" izjava dotičnog. Ne trebam dalje nista cuti od njega.
OBIČNA VUCIBATINA😂😂
Bolji je i Adis od ovih dugogodisnjih kao Majkicka,Sefikus,Bakir,Mile,Covke i bratija im. Novi politicqri i da hoce krasti,ne mogu odmah jer treba napraviti sistem a ovi stari vec imaju sistem i samo unistavaju.Kada bi svake izbore birali 10% bolje politicare,za 10 godina bi imali osjetan napredak.Nemojte samo pljuvati,nego se ukljucite u politiku i budi PROMJENA a ne samo pljuvac.
Žena i ti svingeri pa ko voli nek izvoli...
Hotwife
pa ljudi moji ko god zn nesto i radi za sebe netreba mu ni budzet a ni stranka okle mu vrjeme za to, znaci jednostavno cim je na izbornom plakatu nema od njeg nista taj samo sebi pomaze
Grom te udario. I kaže poznati uspješni profesor iz USA. Kakav je ovaj šarlatan, takav je i onaj što se sa njim druži i nešto obećava narodnim masama. Ne bih ti, jarane, dvije ovce, ali nacrtane, na tabli dao na čuvanje, a kamoli glas da upravljaš procesima i državom.
Mr.Proper cisti sve osim obraza. Odlican za novu epizodu nadreality show i minka detergent.