Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ono Terzic iz SBB rtvoje stranke ? gdje su kilimetri autoputa, gdje su novci od akciza , putarina ???
Direktor Hitne pomoci Adem Zalihic sluzbenu Škodu od hitne koristi samo da voza zenu i djecu iz Sarajeva u Mostar. A ovamo sve postenje, bradica, vjera, islam...
@gooUser1609459747 Evo Osmicinih SDA botova opet operišu, krivo im sto inicijativom Arapovica i SBB vise nece moci koristiti na hiljade sluzbenih vozila u privatne svrhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni nije jasan ovaj SBB.?!?...non-stop kritikuju SDA,a uvijek za njih glasaju kao sad u Mostaru...
@dojime Sta ti nije jasno, ko je napravio SBB nego sda. Radoncic nije imao cipela kad je dosao u Sarajevo. ALIJA mu dao pare.
Sva sluzbena vozila javno obiljeziti i stavit broj tel na njih da obicni gradjani mogu prijaviti zloupotrebu! Glume velicinu na racun nas obicnih gradjana.
Eki ovog šcepinog malog, šatro da na nesto objasni mrs
👏👍
Ove objave o kriminalnim radnjama imaju jedino za rezultat da nam tlak drže oko 200,sve je uzaludno u ovoj uzaludnoj "državi". GDJE SU PARE LOPOVI???
Evo još jednog grobara SBBa.... Tvrdim da u BiH ne postoji stranka koja bi preživljela ove grobare: Arnaut-a Ramović-a Prašović-ku Arapović-a Hadžić-Bećirspahić-ku Kanlić-a Ali eto SBB se prilično čisti i ide navedenim redosljedom, nego kontam, hoće li gazda Fahro neke ljude, koji su bili i srcem i dušom u SBBu, vratiti i napraviti ono što je obećao za 2022. S ovim preostalim grobarima ni u snu dočekati 2022godinu....
Ovi marginalci mogu JEDINO ukazivati na sLuzbena vozila,"bijeli hljeb", rtv pretplatu i markice za zdravstveno osiguranje
Zašto bi JAVNA DOBRA ili JAVNI NOVCI bili TAJNA ????
Jeli ti CCI to javio???
On prica kao da to tamo neko drugi nabavio... Pa to su svoje stranacke kolege...
Ukinuti povlastice svima ko je u vladi, nek sipaju u svoja auta gorivo od svojih plata.
Vidi ovg Scepovca sto nam prosipa pamet. A tvoj Scepo u 21 vijeku ima vozaca koji mu istrcava vrata da mu otvori. Kakva bijeda.
Ko nam se to probudio? 🙄
hiljadu auta po 5 litara dnevno to je 5000 l goriva... 22 radna dana to je 110 hiljada litara a godina izadje 1320000 l Al neka narod opet bira iste i nek suti..sve me ovo izjeda iznutra vjerujte..
Svakodnevno na internetu možemo pogledati ministre i predsjednike bogatih zemalja kako se na posao voze na biciklu. Kod nas kada na putu sretnemo kolone sa policijskom pratnjom sretni smo ako izvučemo živu glavu, da nas ne pregaze. Pod hitno svesti na minimum upotrebu službenih auta a najveći broj auta staviti na licitaciju, prodati a dobijena sredstva upotrijebiti za korisnije stvari.
Vozali bi i ti i ona tvoja zenturaca samo da ste prosli na listi SBB-a. Sad fol lajes
Nije neka vec 50% vrijedi vise od 100000 KM.