Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH prvo pustili da se zaraze bolnice u Mostaru, Tuzli i Zenici. Bravo. Javne ustanove, zdravstveni sistem 0 bodova. Treba izaći u 8 navečer i plijesak za građane što drže djecu već 10 dana u kući i što ne šire zarazu, za razliku od političara.
@entropist podaj dite materi
Raja budite oprezni ali nema potrebe plasiti se ! Ako vas korona ne ubije, strah ce vam dohakati !!!
kako 4% smrtnost, 2 preminula 0 izlijecenih to je smrtnost 100%
Glupe kraDeZe ovce
Ovi u Mostarskoj bolnici kupili partod studirali svi u sirokom brijegu. Jos malo pa ce pocet pravit procente po domacinstvu... ovi fasisti kao i oni iz BL nisu jos skontali da se mora skupa a ne svako za sebe! Virus se neintetesuje za naciju ili vjeru!
@Bosanski Brod 100% ubsirokom ima samo akademija likovnih umjetnosti koja je u sklopu sveucilista u mostaru. Kaj tebe muci, ajde uzmi kutu pa hodi ti ljeciti ljude koji bi umrli i bez korone.
Barel nafte 20.37$.... Pišite molim vas malo za naftaše.... opljačkaše narod... Nafta nije bila komad jeftinija u zadnjih 30 godina a cijena goriva visoka!
Bas suprotno.Procenat od 4 % podnosljiv a s druge strane ne mozes na osnovu dva slucaja praviti statistiku uzorak je premali.
Nepobitna je činjenica da od obične gripe i prehlade umre 20x više ljudi od korone, nit sam teoretičar zavjeta nit koji krac al to je tako
@Hoodnigga smrtnost korone je 10-20 puta veca u odnosu na ''obicni grip''. to je cinjenica, a to sto si ti napisao je necija fantazija.
@Hoodnigga Ne valja ti matematika.Nepobitna cinjenica je da je smrtnost od obicne gripe 0,2 % a od korone oko 5 % pod uslovom da ima dovoljno respiratora a ukoliko nema kao sto je kod nas slucaj ili zaraza uzme maha smrtnost je oko 10 % kao u Italiji ,Spaniji i sl. Tako da uz 50 puta vecu smrtnost od gripe itekako imas razloga da nosis masku i rukavice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa jel iko izasao iz bolnice ?
A koliko ih hoda i koliko ih je vev prebolovalo? Brojke ce biti stvarne tek kad dodju antigen i antibody testovi....