Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošten čovjek ima jednu želju - da dobije vizu za Njemačku, a nepošten - da 100 godina bude ovakav sistem.
treba smanjit malo dozivljaj oko te njemacke.. da se ne bi covjek razocar'o kad dođe ovamo..
a što nije.. cijene stanova su u qrcu.. socijalni život također.. vječno nešto ili nekoga čekaš.. jutros napravio termin u 11 kod doktora, uđem u ordinaciju u 12.. previše se drže do svojih procedura, nema improvizacije, dok promjeniš internet operatera, čekajući da dođe tehničar, možeš u mirovinu otići.. rtv takse.. prevelik porez za samce.. previse ausländera 🤣 puno puno scheiße firmi... itd itd. selam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jadnici.
Samo prcaj stoku bezzubu. Živila SDA!!!
nije ni prvi a bome ni zadnji 'apsurd". ...zato i ime Apsurdistan
haha... BiH na kraju godine usvojila budžet za 2019. koji je gotovo potrošen.... ne da je potršen, već su i minus prenijeli u 2020-u.
interesantno....
Nije ovo ništa,biće još gore
O jbte zamislite da ga nisu usvojili a već potrošen, šta onda!?!
Ovo nema ni u keniji!!!
Postavlja se zapravo pitanje, sta nije apsurd u BiH? U svemu (politickom) je popraceno apsurdima...ovo je mila majka, sta nas ceka...
Ja za predsjednika Drzave..molim vas..hitno mi treba para...
Samo nek je po zakonu
Upiši komentar
A što su ZASTUPNICI NAVALILI na PREDLOŽENOG kandidata SDA za sekretara Zastupničkog doma PSBiH !!! Ma čovjek ima VIŠE DIPLOMA OD SVIH VAS !!! Samo mu RECITE KOJU DA DONESE !!!
Taktika da vide koliko im je fore ostalo da se obezbjede.