Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga uhljebit? Jako bitno za narod
Čovjek hoće punca za ministra. Garant mu je punica neka kalaštura, pa joj se sveti što postavlja njenog muža papučara za ministra.
Treba napraviti brosuru, kako se uhljebiti u 3 koraka.
Neka se nama vratio Brankovic....
Zar više postoji nešto što je apsurdno kod nas u BiH. Ja mislim da se to zove realnost.
Ma pustite ove sumaree, nek predlazu koga god hoce, ali vidimo ovih dana da SDA prcaaaa BH blokatore SDP/NS/NiP clanove, funkcionere, sipatizere i kvazi botove a oni kmeceee, vriste, cijucu, placu. Niko bolje ne prcaaaa od SDA, vidimo po kuknjavii, placuu, vristanju, drecenju, cijukanju ma cvile kao Damjanov zelenko. Izvadi Bake malo da ne pocrkaju, neka dodju malo do daha, pa opet jako mecii do izbora, neka im oci pobijele od muke i jada. SDA=Sexxx Do Aksama.
Bakire jeste to vi?
Jao kakva seljadija u toj tzv RS. :facepalm:
Vidi ga, nije ne śeo u fotelju a već se kurči.
RIP bosna i Hercegovina
@Hercegovac_do_groba R.I.P West Hercegovina. Viva Ireland.
svi iz RS se sele u FBIH.kako to.
@KupujemJabuke I treba...Pa sta ste vi mislili da cemo da vam damo BIH za bagatelu.E pa ne moze.Sume,rijeke,izvore ima da platite ili nema koristenja.Svi srbi treba da obidju svoja mijesta.
@janjicarML Predlažem obilazak istočne Anadolije, sa fakultativnim izletima do Pirota, Leskovca i Niša. Preševsku dolinu izbjegavajte.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsurdistan !
hoće punca? prestanite sa tim!!😛
Tegetlija
Cisto da vam ja objasnim...DNS je satelit SNSDa.Eto!Oni su formirani u slucaju da neko zeli da predje iz opozicije u vlast da to nije bas direktno...
E Bosnjo tupavi đikani i škutori vedre i oblače