Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ellen Goldstein je zidovkskog porijekla.
Koliko ja vidim, do sada, ova aplikacija otvara vrata samo novim akcizama i novim nametima
naravno da otvara vrata novim projektima.........ali i tada nista od toga ako mi nismo u stanju napisati vrijednu aplikaciju za projekat..........kao sto nismo bili ni dosada........koliko je toga propalo samo sto nasi "strucnjaci i savjetnici" nisu bili u stanju da prezentuju svoj projekat na nacin da je prihvatljiv za financiranje..........
Sve ista govna. Oni ne mogu nigdje da nas odvedu dalje od kontejnera. Ali za ovu stoku koja glasa za njih i kontejner je exkluzivni restoran.
dobra prilika za ukrasti koji milion, uostalom EU ima više mana nego prednosti