Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Servi (sluge) chobani dzabe sluzite onim koji su vas bombardovali :D a Vojvodina zitnica,sto je od krscana Madjara oteste zajedno sa Osmanlijama ,mogla bi da hrani citavu Europu? Heheh love Yu-Star
@xyz Najsretnija bih bila da se možemo ko\' ljudi dogovoriti i živjeti normalno bez mržnje. Ali to je poslije svega što se dešavalo na ovim prostorima gotovo pa nemoguće. A vođe su namza 10, tako da napredak ne možemo očekivati zasigurno u 4 naredne godine.
@xyz Ma znam za Flamance u Belgiji, znam za Kalatonce u Španiji itd, za njih se ja ne brinem, oni će se snaći svakako, nijhove države će opstati i jačati ali mi jade...kako stvari stoje teško da će ova država doživjeti bolja vremena u skoroj budućnosti sa levatima koji ne pokazuju ni malo volje i želje za kompromisom i dogovorom. Ja ipak mislim da svako najprije mora počistiti ispred svojih vrata, pa tek onda biti slobodan govoriti o drugima.
@xyz Opet se slažem sa tobom, ali moraš priznati da smo samo krivi. Nama je važnije da smo Srbi, Hrvati ili Bošnjaci od prosperiteta, posla, ekonomije. Meni u 21. stoljeću fakat to nije normalno.
@xyz u potpunosti se slažem sa tobom. uz pametnu politiku mnogo se toga može uraditi, ali mislim da odabrani bošnjački korpus-sa malim izuzetcima (iskreno, ne želim nikoga uvrijediti) nema pojma, a ni druga dva naroda se baš ne mogu pohvaliti svojim predstavnicima.
@xyz prvo srbi su u bivšoj Yu bili Srbi (ne znam koliko je tebi godina, da li sjećaš čuvene rečenice gospodina Miloševića: \'\'niko bre vas Srbe neće da bije\'\' , zatim skandiranja pred Skuštinom u Bg Srbija, Srbija...itd) Prema tome o jugoslovenstvu nemoj više. drugo, neka Srbe i Hrvate zanima nacija u BiH, uopće me ne interesira, neka se i odvoje, ni to me ne interesira, ali se onda mora postaviti pitanje novih granica, što mislim ipak najviše ide na štetu Srba (Posavina). ja ipak mislim da od cijepanja nema ništa, ne zato što mi je drago da tako mislim (boli me džon), nego što je to realnost
AAAAA hahahahaha šta Dodo krkan sad konta, sukobljava mu se njegova politika radi sve na rušenju države BiH a žarko želi da OHR ode koji će na kraju i ostati još dugo u BiH upravo zbog Dodine politike
@xyz iskreno govoreći, nacionalno opredjeljenje me uopće ne zanima, samo mi bude krivo kada neko počne vrijeđati druge i valjati gluposti.mislim da se ovdje niti od jednog naroda ne može bog zna što naučiti, svi su manje-više primitivni i glupi, te orjentirani samo na svoje nacionalno stado. ja tako ne živim
@ja stvarno si tragi-komičan. Bošnjaci su megalomani jer žele cijelu BiH, a Srbi nisu bili megalomani jer su željeli Slo, Cro, BiH, Mac, CG,itd. O Kosovu ne bih jer ja mislim da je to fakat isorijski srpsko, ali kada si megaloman, onda i svoje izgubiš...vi to najbolje znate
Kad pocnu smrde o megalomaniji pisati,da nije smijesno bilo bi zalosno.Ko je megaloman vidi se po agresiji na Sloveniju,Hrvatsku i Bosnu.Ionako vam Bosna nista ne znaci pa vrijeme je da pakujete kofere.
djes baa, tebe kad nema dan mi nikakav
Jos 80-tih je Bilderberg druzina isplanirala kako ce unistit jednu uniju (YU) izazvati krvoprolice i okupirati nas u novu uniju EU. Samo se uzaludno radujete novoj fasistickoj EU okupaciji !! PROBUDITE SE STOKO !1 NAROD KOJI NIJE U STANJU DA SE SAM OSEBI BRINE NE ZASLUZUJE BOLJE! .....NEMA SADAKE VISE !!!
Faruk se potrudio, analiza je zanimljiva ali je tumacenje Izvjestaja razvuceno poput zvake. Ipak, volio bi da je Faruk u pravu.
Možeš imati 100 entiteta ali tročlano predsjednišvo ne može proći. Eto tu padamo.
treba biti realan i priznati da cemo uskoro ispuniti sve uslove koje nam postave i biti primljeni u eu. blablaaa dajte pustite nas vise, svaka mz (mjesna zajednica) drzavica i problem rijesen, ili bi opet bilo problema..