Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOPET MAJKE BAKLAVA... DE PRIDODAJTE I NENU FATU.....hahhahhaa OVO JE DA SE U.P.I..Š.A.Š OD SMJEHA KAKO SE HODŽE I BAKIR Z.A.H.E.B.A.V.A.J.U SA OVIM BAKLAVARKAMA...
Daj s.r.b.i.ne nek te bude sramota a za n.a.s.e.r.aj.e.b.o vas on vise O.r.i.c je osudjen bio a za ta vasa s.r.p.s.ka sela k.r.a.v.i.c.a je selo sa 12 kuca ako nije i manje a ko fol 500 zrtava pa da nisu spavali sa stokom ? Vi g.a.m.a.d.i ste kopali vojnike vase sto su tokom rata stradali Mozete na glasiti k.r.a.v.i.c.u ko ge.n.o.c.i.d a 8000 zrtava u srebrenici Nemozete nek vas bude sram !
hasecic,subasic,miokovic,kandic,korac,biserko,jovanovic . . Komsic . . Srbomrsci . . VOZDRA HERZOG IZ BRADINE,HERCEGOVINA
pitajte Nasera Orica mozda on zna gdje je zakopavao u borbi poginule saborce ...s obzirom da ste mnoge i iz minskih polja predstavljali kao zrtve genocida...zato ne bi i neki koji je pogino u prilikom paljenja srpskog sela bio zrtva genocida?
vec 20 godina tjera muslimane da piju otrov i ubjedjuju ih da ce od toga srbi pocrkat