Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredjenje BiH prema Dejtonu je ne civilna tekovina. Nema u svijetu uredjene države na ovako neravnpravnim osnovama, da je ista pravljena sa agresorima na njenu državnost i teritoriju. Milošević je sudjen za ratne zločine, Tudjmana je smrt spasila od sudjenja. Kako je moguće uredjenje države sa strankama koje su provodile zločin kao SDS i HDZ i koje koče sve što je normalno na prostorima koje kontrolišu, kao štiteći interese naroda. BiH treba urediti kao bilo koju državu EU na gradjanskom ne nacionalnom principu, koji je vještački stvoren, kao 3 naroda sa jednim jezikom, istorijom i kulturom.
Vidi kako ekstremistima smetaju pozivi razumnih ljudi svih nacionalnosti. Dakako da treba promijeniti ustav kako bi fašizmi svih boja bili poraženi. Pravda mora pobijediti, zločin se ne smije isplatiti.
Hvala bogu da se nas narod probudio i da je spreman da izadje na ulice napokon. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152189671506388 http://www.facebook.com/home.php?sk=group_188566434511083&ap=1 MOLIM SVE PATRIOTE BIH DA NAM SE PRIDRUZE
Opleti, ako tebi mjenjati Ustav znaci dobiti to o cemu pricas, onda mjenjan nece biti nikad. Nema ukidanja RS, da ste tri puta veci i jaci, to je gotova stvar.
Opet oni
Mijenjati Ustav,pod hitno! Ne moze jedna klika otimati dio vijekovne teritorije BiH i ponasati se kao da su druga drzava! Ukidanje entiteta, pa kome se ne svidja,imaju maticne drzave (Hrv i Srbija)! BiH ostavite pravim bosancima i hercegovcima!!!
Ustav ne mjenjaju stranci nego stanovnici BIH i nemojte se nadati gospodo krug 99 da ce neko drugi to uraditi.Sve dok budete slali molbe tuzbe,ova drzava ce biti protektorat. Kada imate problem u kuci ne zovete komsiju sa prvog sprata...
bice treci;:))ako nema treceg nista od moga potpisa . MUJO!!!ZIVIO SAM ZA DAN KADA JE KREPALO ONO PASCE STO LEZI SADA NA MIROGOJU ..SADA ISCEKUJEM DA ONA SESTORKA DOBIJE STO ZASLUZUJE I SAMO DA OSJETI KAKO JE MENI BILO U DRETELJU 93 OD 13/7 -17/7 BEZ VODE BEZ HRANE NA 40C.
Fala bogu da ste se sjetili- Potpisujem isto
Dobro ste se sjetili. I nemojte puno da pijete jer ce te zaboraviti opet. Shuge...
.apel lagumdjijinih \"intelektualaca\" ...gdje su pokupili sve preostale srbe i hrvate iz sarajeva. cudim se da lagumdjija nije prikljucio i kineze koji su u sadasnjem sarajevu, druga nacija po brojnosti iza bosnjaka. nemoj te se iznenaditi kad kod bakira bude gostovao sarajevski kinez Li Cu Hong sa zahtevom za jedinstvenom bosnom i jedan covijek jedan glas..hehehe
Rado se pridruzujem apelu.
\"U prilog našoj konstataciji o neodrživosti ovakvog stanja govori ocjena Evropskog suda za ljudska prava prema kojoj je ustavni sistem u Bosni i Hercegovini diskriminatorski i protivan Evropskoj konvenciji o ljudskim pravima\", apeluju. Sta agresorima vratiti stanove?
Ustav se mijenja u parlamentu i nema te sile koja će prisiliti nekoga iz manjeg entiteta da pristane na ponovno preglasavanje. Zbog toga je i došlo do rata. Iako znate da se to neće dogoditi opet ovi starci provociraju. Ovaj krug 99 treba ugasiti jer se bave samo demagogijom i željama sečijaša iz Sarajeva. To što su prisutni pripadnici sva tri naroda (mada je i to upitno) ne znači da nisu za unitarnu BiH a to se neće dogoditi.
Društvo senilnih staraca koji se ni o čemu ne pitaju opet nešto izvoljeva.
Kakve promjene Djubradi sad uvidili da su pristali na nakaradni Dayton,i sutra opet nista ,sta ce taj USTAV pomoci Bosnjacima protjeranim iz POLA BOSNE, ;Prodati su jos tad u Daytonu 1995. godine . ZALOSNO za taj Narod MUSLIMANSKI.
Jure Galić, je li to onaj partizan kojeg treba osuditi za ratne zločine za koje je odgovoran u WW2.