Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo relaksirati a ne praviti se budalama. Zabrana rada stomatolozima i auto dijelovima je komicna. Eno i njemacka vlada razmatra relaksiranje svih biznisa, rizicne kategorije pod zastitu a ostali da rade, ekonomija mora ici. Pa ne mozes sjediti u kuci godinu dana, ko ce te placati i iz kojih para.
Ako vam udje virus u vase odaje tu ce vam i biti kraj ispitivanja
@SalahudinS Kod noliko prazni stolica oni sjede jedni uz druge.
šefik, pszi se, nahebo si od seke, šta se njoj ima petljati ANUBiH, ona uz pomoć jelke miličević zna sve
:-) :-) :-) gle mikrobiologa akademika.. samo što nisu sjeli jedno drugom u krilo. Ovi još nisu čuli za masku i dva metra udaljenosti ?! Aaaaaa stara fotografija, iz vremena prije korone :-) :-) :-)
Baš sad vidiš kad recikliraju slike
pa u ovu ustanovu ako usje corona ima da ih pojede ko dijete draze bombone sve meruzalemi preko 50+
Treba nam portal da znamo gdje ga ima ali nam nije potreban da bi znali gdje ga nema. A nema ga ni ispod sljive, ni u travi ni u hladnoj rijeci. Nema ga ni kada kopate ili sadite, al' cim se online skopcate odmah ga nadjete.
Sjajan potez!!
Prevencija je glavni faktor u suzbijanju svega !!!