Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja bolje komentarisati Srbe nego sta vidjet sa svojima ,kod vas med i mlijeko.Ako da Bog nek vam potraje sto duze.
Postojace Univerzitet i poslije RS-a.
Bre deco sigurno se radi o nekom neprijatelju,tonam podmecu oni i vatikana,bre deco nama se sprema veliko zlo kako sa zapada tako i sa juga svisu protiv nas.evo samo primjer on sigurno vreba da unisti cirilicu a toje nas jedini jezik sa koim nas ceo svet razumije.
ostalo ti je jos da srusis zavod za udzbenike i nasstavna sredstva pa da kao stipe mesic mazes ja sam svoj posao uradio
se antara za sebe ima i razloga samo da zaviri u elekitronski dnevnik koji se vodi o njemu sve opstrukcija do opstrukcije najprije sitni pa sve veci i veci lopovluci i teski kadrovski promasaji
je poluobrazovani provincijalac i hrvatofil koji je ovaj za srpski narod vitalni resor predaojednom krajne dubiznom skorojevicu koji je ministarstvo prosvjete kadrovsi unazadio toliko da se moze vrlo ozbiljno govoriti o diverziji
Ja sam završio fakultet u Rauševcu kod Kiseljaka, magistrirao u Tarčinu, a doktorirat ću u Živinicama ili u motelu kod Zigija, ispod Kobiljače, gdje stoji ona tabla \"Univerzitet usput\".
\"... gdje imate pojedine fakultete u pojedinim kantonima u kojima ne postoji ni zakon o visokom obrazovanju\" Navedeno je tačno za Srednjobosanski Kanton. Kriteriji za fakultet: -relevantan naučno-istraživački rad na svjetskom nivou, evropskom nivou, regionalnom nivou; -samostalnost studenata i kritičko rasuđivanje; -kvalitet predavača, tj. broj objavljenih radova u relevantnim naučnim časopisima; -sprječavanje plagijarizma i pouzdanost dobijenih ocjena (nema prepisivanja, plaćanja drugim ili korištenja drugih osoba da ti rade seminarske i slično); -veličina univerziteta i njegova funkcionalnost, te mišljenje studenata o kvalitetu istih. Kriteriji su jasni, ostalo je palamuđenje.
kasi[povic je frazer koji pojma nema o obrazovanju u rs je svki sljedrci ministar obrazovanja sve gori i gori usput cujem da je dodik preblijedio i zamucao kad su gga pitali jeli gledao tomu nikolica neku vece na bn tv toma ga je isamaro onako ko maloljetnika uciteljski i domacinski
Zar je univerzitet stariji od RS? Pa RS je tisucljecna od Kulina Bana i srpskije dana.
koliko trazi ispod stola za uvodjenje reda?
\"Tvrdim da je visoko obrazovanje u Republici Srpskoj značajno bolje od visokog obrazovanja u Federaciji BiH, gdje imate pojedine fakultete u pojedinim kantonima u kojima ne postoji ni zakon o visokom obrazovanju\" Doktorat na Palama za 3 mjeseca, samo 10 000 KM. To jedino ima u sumskoj :)