Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proklet da je svako...ko je ucestvovao u genocidu...svako ko ga negira a i svaki onaj koji je preko neduzno ubijenih sticao materijalnu ili korist u politickim poenima...
Kršćani ga nazivaju Ilija ili Ilindan, a muslimani Alija ili Aliđun. Prvi dio dana slave ga kršćani u Nadinićima kod Gacka, a poslijepodne muslimani nedaleko, pored izvora Sopot i džamije u Kuli, prenosi Hina.PA OVAJ SAFET, SAMO DOKAZUJE DA STE POTEKLI OD SRBA. NISTA VISE. I DA POSTUJETE SVETKOVINE, KOJE SU POSTOVALI I VASI PRADJEDOVI SRBI PRAVOSLAVNE VJERE.
Velibor, nije tacno da Izraelci negiraju genocid u Srebrenici, smradu srpski neokupani
Dok je svijeta i vijeka u Bosni je bilo suzivota i biti ce ga dok bude svijeta i vijeka, svi nacionalisti svih vjera i nacija ce pocrkati, Bosna je bila i biti ce multinacionalna
Ej karinodzicu uze se ti lovu bre a ti dozivotnu pa sad te mogu tesiti ucices u istoriju ali u k,,cu haa a onice vamo guslati ti cerkisu haaa auuu
“Sve dok budete čuli na Ljubinom grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kada toga ne bude, znajte da nema više živih proletera”.
@gooUser10298275x323 Ti Srbin???
možće se on zvat kako hoćeš a tebi nema vani
Koji ce nam klinac istrazivanja kad se otvoreno ne volimo
Hvala i svako dobro svim NATO vojnicima, pilotima i svima koji su ucestvovali u bombardiranju i zaprasivanju osiromasenim uranijumom srbije.
živio nam radovane Puno godina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
izbjeglice sa Karpata
Zar je potreban neko da raskrinka zlocinca kakv je Karadzic? Zar to nije ocigledno na osnovu svega sto se desavalo 92-95? Dajte malo koristite ‘tikvu’ nije to samo za sisanje..
ne pada mi na pamet klix da isključim ad blocker, to savjetujem i drugima
Sta ove balije se fakat loze da ce te sad ukinuti REPUBLIKU SRPSKU HAHAHhHH kako simpaticno PLACITE JOS MALO kako vam ne damo disat na prostoru SRPSKE republike mozda vam se neko i smiluje😂
@ZlocestaNejra Nedate vi disati ni svojim gradzanima u manjem entitetu ,zadnji primjer je David Dragicevic.
LAJK ako nisi usrani "bosanski pravoslavac" dobri komsija,vec SRBOCETNIK i negiras SVE ZIVO STO NIJE KAO TI, I SVE STO TE OPTUZUJU DA SI URADIO i ako kao i ja MRZIS svoje komsije muslimane!
🇧🇦🇧🇦🇺🇸🇺🇸🐽🐷🐽🐷🚀🚀🚀🚀🚀🚀
Nažalost tekst nema nikakva smisla, danas nema nikakva smisla. Nakon 25 godina od kraja rata BIH više nije "tigrova koža" već se sastoji od tri potpuno odvojena etnička društva. Svako od tih društava, slavi svoje praznike, živi svoju "vjeru" i preferira samo "svoju" istinu ako se i pojavi neki drugačiji "glas"u ovim getima - proglašava se izdajničkim i subverzivnim po dominantnu zajednicu.