Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ..ovo je sve osim vojske
Pa razmisli malo ..kakva drzava takva vojska ..znaci kurcu ne valja ..same stele ..mrtvi seljaci rade ..nema logike ..nema nicega TUGA ..CEMER ..JAD !!!
Ne nisu seljaci ..to su seljacine ..izvinjavam se Skoluju se putem nekih svojih stela bolan ..znam iz pouzdanih inf. i nemoj mi govorit da nemam pojma o cemu pricam ..to su neke cinjenice jasne kao dan ..oficiri dobijaju cinove a ne znaju da rade svoj posao ..vrse presing na vojnike a ne mogu im obezbjediti džoger za wc.a ne mogu obezbjedit da imaju na strazi hranu normalnu za obrok ..ne mogu org. jebeni prijevoz za straze ..ljudi bolest fasuju radi njihove "brige" ..i opet im ne valjas ..necu da se vise raspravljam sa tobom ..ne smetaj mi sa svojim stelskim razumom ..pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
J... te NATO zajedno sa glavnim komandirom i prvim zamjenikom!
Da sam predsjednik BiH, otisao bih Putinu i rekao mu da postavi rakete kod Bihaća i Međugorja i naravno PVO S-300, molili bi nas da udjemo u NATO i EU samo da sklone Rusi rakete!
Glavna kocnica ulaska BiH u NATO je RUSIJA. Kome to nije jasno nek se upuca. Rusija neda preko Dodika Laktasenka ulazak u NATO! A Srbija ne smije u NATO od Rusa jer Rusi prave svoj vojni savez!!! ZATO CE SRBIJA JOS MALO PA BITI KUBA U EVROPI!!! :)) Samo da im se jos Vojvodina i Sandzak otkace i KRAJ Srbijanske krvave i suplje igre!!!
Teorija ti pada u rubriku vicevi ili političku nauku na nekom seoskom fakultetu. Pozdrav
Joj mu glave kolika je
Prava ustaska suplja glavetina
Pa ko će OSBiH primiti u NATO kad su toliko korumpirane da te Bog mili sačuva.
glup si. ne ne ulazi vojska u NATO nego drzava. jesi li ikad ista drugo procitao osim komentara na klixu, posto vidim da tekstove ne citas.
os bih su jedna nevidjena smijurija. ali mora se priznati da ovaj neandertalac dobro sere...ili mu je neki strucni saradnik jednostavno napisao odgovore na ova pitanja koja su dostavljena emailom
pa ne moram biti vrh niti blizu vrha da nadmasim nesposobnjakovice iz OS u svakoj mogucoj disciplini. Smijesan si...
Ma uci cemo mi,i da nije nama u interesu jeste drugim zemljama.Kao što je Njemačkoj bilo vazno da Hrvatska uđe,tako i SAD je vazno da ude BiH.Mislite da Srbi mogu blokirati sta-NE MOGU...
iz OS BIH izbacit sljedbenike ravnogorskog č.pokreta i sljedbenike NDH, pa tek onda u NATO
I ubaciti tvoju sestru da vojska ima sta karat
Zasto mi uopste imamo vojsku kad imamo stranu vojsku u drzavi???? Dzaba bacanje para kojih nemamo, ko ce nas napasti i da napadne s cim se odbaniti??? Dovoljno da pomenem da nam je kompletna avijacija onaj helikopter sto ljetos gasio pozar.
kraftwerk, i ovako i onako će biti na budžetu :-)