Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nas kako je svako selo dobilo internet, svijet je postao bogatiji za stotine hiljada strucnjaka teorija zavjere. Prije 10 godina su to bile potpuno strane teme. Danas svaka domacica palamudi o 5G mrezi.
@horsedickmpeg Teorije zavjere postoje od kad postoje i najmanji dokazi za takva dešavanja. Sjetimo se 11. septembra, sve je bilo teorija zavjere, i na kraju se ispostavilo da su teorije zavjere istinite. Tako će biti i ovaj put, a vi što stojite na braniku vlastima i onome što rade, osvrnite se i pogledajte u kakvom svijetu živite.
Joj dezmonde, nista me razumio nisi. Ako cemo pravo, teorije zavjere sezu puno dalje u proslost od 11.09
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je jevreje spanska inkvizicija prognala, oni su svoj spas nasli ovdje. Ni sada nisu nista ugrozeniji od mene. I ja i moja porodica smo muslimani i zelimo ici iz ove drzave. Sve je politika kriva. Ne mogu vise o ugrozenosti da slusam
Vidim da ni ti nisi moj komentar
@gooUser1584080734 a dje da ides? u tursku ili njemacku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Antisemitizam? A, antiislamizam?
Ministar UAR brani Makrona, nabijem ih na .... Što Makron ne vrijeđa jevreje, nebi hevtu, ostao bi bez mahniture na ramenima. Nabijem ove jamenijaše.
Oy vey
@Top LeL Sad cu te trolati. Allah je jedan!
U BiH židovi imaju najmanje napada, više se naša tri naroda napadaju međusobno a ispadoše židovi jadni ugroženi dosadni su više sa tom svojom pričom
I Arapi su Semiti, znači i izraelci su antisemiti. Kako sad to?
bosna je zemlja mrznje i licemjera, vecinski da nebude da su svi ljudi takvi, sto dalje od centra grada mrznja je veca a najvise mrznje je prema jevrejima sa svih strana
U Bosni skoro da nema antisemitizma.. u Bosni je samo prisutan anticionizam. Treba znati razlikovati!
Isto kao sto nema diskusije da li je bio genocid u BiH ili ne, neme tu nikakve diskusije, antifasizam te odredjuje da li si normalan ili nisi! Zato, STROGO kaznjavati svaku vrstu ekstremizma, pogotovo antisemitizam! Love&Peace.
teorije zavjere ne postoje---svi smo očevidci da su teorije zavjere-prava istina....a što nam govore političari,naučnici i sve što su nas učili u školama,je čista laž........to je svima odavno jasno,pa čak i našoj djeci i mislim da je nepravilno koristiti taj izraz....teorija zavjere,to je naziv za manipulisanje ljudima
Ma hajte molim vas. Joja mladi rabin ide u Izrael da sluzi vojsku i to je normalno??? Šta da svi mislimani služe u Saudijskoj Arabiji. Sve bi teroristima proglasili. Fuj.
@RoT ???? Levi???
"Nema primitivnog antisemitizma" - Dragi Jevreji, nas u BiH boli uvo za Vas i za Vaša prava, uz dužno poštovanje. Mi smo okupirani sijanjem mrznje izmedju nasih naroda, svi slotovi su popunjeni, nemamo se kad još oko vas baktat' lp
Poslodavac: u koliko ste objekata dobili otkaz Kandidat: u 109 ali znate, oni su krivi nije to do mene. Jevreji su protjerani iz 109 država.
Pa kad si imao genocid prije 20 godina i udruzene zlocinacke poduhvate gdje su stotine gradjana ubijane i paljene kako mislite da su Jevreji bili iskljuceni iz toga. Il ovo klix namece neke suplje price iz dimenzije zavjera.
Politicki Islam je najveca opasnost sve je to kriv erdogan i arapske zemlje !! Blesavi bosnjo vjeruje njima a sanja o zivotu u Deutschlandu !! fašizam bilo koji je opasnost !!! SDA i iz nikad nisu bosanstvo i bosnu dizali samo islam !
onda se okupi grupa antiantisemita da protestuje, pa se onda osnuje grupa antiantiantisemita da protestuje protiv ovih. svi nesto hoce a niko pojma nema sta. zivjela demokratija