Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni lijepo zvuce, na prvi pogled, ali u sustini nejma hljeba od njih. Npr. umjesto da pozovu narod da se bori za gradjansku Republiku BiH, onakvu kakvu su gradjani BiH velikom vecino izglasali na slobodnom referendumu za samostalnost, oni kazu, trbaju se sva tri naroda dogovoriti. Cuj, gradjanska stranka a trazi dogovore naroda? Meni ovo vise lici na Dodikovog trojasnskog konja u Federaciji. Pomocu ove stranke su i gradjanski orjednitase glasace usmjerili da glasaju za dogovore naroda. Svasta se moze Bosnajcima prodavti.
Svi ba kritikuju od A to Ž stranke i to je izgleda jedino sto znaju. Umjesto da pričaju o ekonomskim programima ....... ehh
Hej ljutakoris i kritika je pocetak! Oni bar kritikuju, a neki ni to!
Naša Stranka je ocigledno uposlila mnoge besposličare koji samo furaju otvorena pisma i kritike drugih, umjesto da narodu ponude konkretna rješenja nekih problema.