Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Walking dead, last season. SMRT HIPOKRIZIJI!
ovaj SDP nema ama baš ništa sa sistemom ex Yuge i socijalizma. Lagumdzija i Nikšić su ubili ideju svojim grabljivim, pohlepnim i koruptivnim ponašanjem. oni dok su bili na vlasti su porobili nam zemlju. zivio pravi socijalizam, a ne ovaj lazni.
Vidjeh fotke pa se sjetih parole - Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost. - Sta kazes na ovo Niksicu?
Ej jadni Tito sta si docekao da ti odaje pocast ito glavni da bude niko drugi nego Nermin Niksic,e bolje da te sto prije i oni zaborave,nisu se borili za svoju huzicu tada su bili slucajni prolaznici a sada lafo za politicke poene ali nepije to vise vode.....
Sad ste zeznuli stvar, nema tako u EU. Parlamentarna skupština Vijeća Evrope osudila je totalitarni komunistički poredak u svoje dvije rezolucije: Rezoluciji 1481 o međunarodnoj osudi zločina totalitarnih komunističkih poredaka, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 25. januara 2006. godine i Rezoluciji 1096 o uklanjanju naslijeđa bivših komunističkih totalitarnih sistema, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 27. juna 1996. godine.
Može mene klix banovati ali ne možete istinu banovati NIKAD.
kod nas su fašisti trenutno na vlasti tri struje koje danas vladaju veliki bošnjaci, srbi i hrvati, svi zajedno bili sa hitlerom kojima je on obećao vjersko-nacionalne prcije. što bi rekli stoka sitna zuba vlada.
Ko hoće da bude sljedbenik titine ideologije ko ovi na fotografijama taj se mora prvo odreći islama... jer slijediti ovaj bolesni tkz antifasizam crvenih, je u stvari u koliziji sa jednim muslimanom. sto znaci , ovi na fotkama su krmojedci
Lupetaš gluposti. Šta ima bolesno u tome da je neko antifašista? Očigledno ti je normalno biti fašista. A ako ćemo gledati koliko zaista ima pravih muslimana u BIH broj ne bi premašio ni 10 000. Drugi se nazivaju muslimanima iako se ne pridržavaju islama. Takav će te sa pivom u ruci kritikovat zašto jedeš svinjetinu. On je ne jede jer mu vjerovatno ne leži sa alkoholom. I ko ti kaže da su ovi na fotkama muslimani?
Da je Tito okrenuo politiku zapadu, a ne furao politiku tamo-vamo sad bi bili civilizirani kao Belgija, Njemačka, Švicarska, Švedska, Austrija, Norveška i dr. i ne bi pale mrtve glave. Čerčil je trebao Tita šutnuti na vrijeme, a ne da nas zamajava balegarskom pričom PRISILJENOG BRATSTVA I JEDINSTVA IZ STRAHA, iz tog razloga tu nikad nije bilo iskrenosti...
U većini zemalja je komunizam bio zlo, a ovdje kad porediš sa sadašnjim stanjem, sramota me da ih kritikujem.
Skaka javiiiii seeee
Hebo vas Tito! Najveci zlikovac moderne povijesti! Ne isto misljenici su zavrsavali po raznim jamama i jarugama! Sta do drugo reci nego Diktator i Sovinista!
Trebao ih je pustit da seru i koče razvoj? Vi balavci niste okusili kako je bilo živjeti u ono vrijeme.
Je3em svim fašistima familiju.
Godine su prosle pune muka. Ginulo se za slobodu nijemo. Ili s pjesmom umesto jauka, Druze Tito mi ti se kunemo. Veselje se siri na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo. Al velike pamticemo dane, Druze Tito mi ti se kunemo. Praznik silazi na ulice nase, u oblake da letimo smjelo. Nase pjesme svi neka se plase, Druze Tito mi ti se kunemo.
@AIfaQmega13 Kunem mu se da, ako opet, ne daj Bože, bude rata, da ću se i ovaj puta i još žešće nego 92-95 boriti protiv četnika, ustaša bobanovaca, ali sada i protiv tzv. muslimana koji simpatiziraju ustaše bobanovce, četnike i talibansku zatucanu minder lopovsku politiku i propagiraju politički Islam i smjerove u Islamu koji u BH nikada nisu postojali, eto.. Još nešto nejasno?
@AIfaQmega13 Haveru, samo crveno i samo Partizani...šta drugo da ti pričam, ti se baviš imenima i time je li neko nekome ukrao 100 maraka, itd...a država se klima, tko to još nije shvatio, ja mu ne mogu pomoći. Lično za Nikšića mislim da je dobar čovjek, solidan i pošten političar, ali nama brale treba EL CHE ili 'STARI' za ovo što predstoji, ne daj Bože. Pozdrav tebi, nešto si skontao, podržavam..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
magarac nije shvatio da je tkv. ljudska sloboda i u ime antifasistu u opasnost
a viđu Nikšića lopine kako se, ko i šef mu Zlaja, lopina od formata, sakriva iza Titine biste pored ovakve "ljevice" desnica je suvišna