Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škutori su najgore ustaše.
A Hasanbegović?
@Dr.Baltazar A Husein Đozo? Partizan, je li?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SMRT FASIZMU
@Crvenikmer Sloboda narodu
@mmirna - Sudiće njima SRP i ČEKIĆ!
Vidim neki poveli i praunuke ... možda će oni nastavit primat njihovu penziju posli smrti...
Ha ha,ja koliko sam cuo mostarci bas nisu lijepo primili partizane(to su dozivjeli kao okupaciju a ne oslobodjenje)
Meni zaista nije jasno..čitajući vaše komentare da li vi uopšte znate istoriju i koliko je vaših dedova i pradedova učestvovalo u antifašističkom otporu tj u partizanima? svaka druga reč vam je.."anti-fašizam,anti-fašizam",a statistika kaže..da je samo 2,5 % muslimana učestvovalo u partizanima..znači svaki 40-ti je bio musli..Više je muslimana u četnicima bilo nego u partizanima,a da ne pričam na strani nacista koliko je bilo muslimana i u ustašama...eto koliko vi znate istoriju..
Kada bi nasa pjesma znala, O kad bi pjesma mogla da vrati Svog bi djecaka docekala Jedna tuzna mostarska mati... 1.750 boraca koji su dali zivot za ovaj grad, 13 narodnih heroja..." Sad bi bili ocevi. Sad ih vise nema." Grade, sretan ti Dan oslobodjenja! Smrt fasizmu, sloboda narodu!!!
Zlo koje nikada ne spava opasno prijeti postratnom bh. društvu, a naročito mlađoj populaciji, koja u nedostatku perspektivnosti i liječenja vlastitih frustracija pribjegava nacional-fašističkim grupacijama i kolektivima. Vrijeme je za još jednu odlučnu borbu za oslobođenje intelektualnim sredstvima, na koje su fašisti sterilni!
Ne skrnave vandali komunisticke spomenike,anti komunisti skrnave komunisticke spomenike.
Jos nas ima, mislim nas koji se sjecamo da je danas oslobodjen Mostar, a ne neki glupi americki praznik
Samo uz Marsala Tita,!!!!! Gazi ovu fashisticku gamad sto je ostala od 45-te
hrvati najveci fasisti bili i ostali
Srbi su najveće ustaše. http://www.bastabalkana.com/2015/09/srpski-ustaski-generali-u-ndh-nezavisnoj-drzavi-hrvatskoj/
za jedne oslobođenje, za druge pad mostara.
Muslimani i Hrvati ooslobodiće ponovo ovaj lijepi grad od ustaša i bošnja, ljudi će ponovo živjeti u slobodi i miru, a garancija je zvijezda petokrata koja sija na čelu ovoga partizana.
...šta je problem sa tri kanala? da neš ti određivat?
@Alpha_et_Omega ...dohakali su svojim linkovima.
@Alpha_et_Omega ...bi članak o genjcu i 3 kanala. minut kasnije na istom linku ovaj članak. mirakl. tenološki.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)