Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava Bosne i Hercegovine i zastava EU, to vam smeta?!? Godinama niste ni prstom mrdnuli, ni travku iščupali gore. Sad kad su ljudi pokrenuli projekat obnove, vi se sastali i žalite se što vi niste?!? Ko je izvođač, kolko košta?!? Šta hoćete vi? Da se pitate? Hoćete specijalnu pozivnicu? Hajmo, trenerke obuci i gore dobrovoljno da nosate šutu, gurate kolica. Hajmo, pomozi malo. Ne! Hoćete crveni tepih, jel?!?
Ovakvim nastupom....... Postavlja se pitanje: koja je razlika između čovićevih fašista koji su godinama blokirali obnovu i podstrekavali uništavanje i orgijanje po spomeniku i vas?!? I jedni i drugi minirate projekat. Oni djelima a vi verbalno. :/
Ono je bila samo predstava za javnost, a vise za EU... kakva crna SDA i parizani? Pa ne budite budale...
Jbt ovi ucesnici NOB-e nikako da odu. Pa 2018-a je, sta se ceka!?
Po komentarima se lako moze vidjeti kako se omladina na sve tri strane plemena poslije rata dobro nahuškala protiv partizana, bratstva i jedinstva, Jugoslavije. Cinjenica je da se radi o djeci klasicnih dosljaka sa selendri kojima je Juga bila trn u oku jer su morali crncit i imati netrpeljivost sa komsijom drugog plemena.
JNA i Jugoslavija pod Titom, ideja koju je on gajio samo nije odgovarala cetnicima, ustasama i balijama jer su takvi bili u misjim rupama, a danas su uveliko na velikoj sceni i truju sve oko sebe svojom bolescurinom zvanom nacionalizam i mrznja zbog licnih interesa.
Ni meni, i mojima nije sve bilo kako treba, puno je nesposobnih bilo na pozicijama i zivjeli su bolje od radnicke klase kojoj sam pripadao, ali je bilo koliko-toliko pravde i vladavine zakona, za razliku od danas gdje krnjave spodobe uzimaju sve za sebe sutajuci posteni narod, a pri tome lajuci na neke vrijednosti kojima smo se ponosili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovarno novi Plan B za Željka Komšića, političara uske pameti, vječnog korisnika budžetskih sredstava za svoje plate. I hoće još tako, sve do penzije.
@Observer Živiš u velikoj zabludi. Pitaj Željka, ako smije tačno da ti kaže gdje bio, sve što si nabrojao nije tačno. Gdje je bio Željko tokom napada na »11 plavih« podrumašu. To da sam podrumaš, itekako nije tačno. Još pitaj gdje je taj tvoj Željko bio 93, 94, 95... Jedino što jeste tačno, Željko Komšić je vječiti korisnik budžetskih sredstava od kojih prima platu, nikad nije ništa sam stvorio i hoće još da bude plaćan iz budžeta. Nije li malo previše?
Čudo nisu Mesića proglasili počasnim članom.
Tito se ohladio s Raif jos djecacic
Vidjaj Raifa hebo sebe jos ziv:))
Živio ti nama Raife još toliko!
Partizanske POLITIKE kidaju našu državu na komade.