Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupi mu Ante carape Denis oda okola poparanih carapa,mi smo najsiromasnija zemlja u Evropi😂
Vidjaj Iranca na sliKi..Ne lazu Hrvatu jesu oni Iranci..
Gospodine Ante, nemate vi šta razgovarati s Denisom. On pojma nema o životu. To je jedna obična SDA ubleha. Nego vi lijepo popite kafu uslikajte se i to je to.
Koja je to organizovana ex-Yug mafija radila...Sunce ti poljubim, 6 milijardi € duga najmanje...sve što su naplatili na kasi oni su to i sklonili u stranu..."Ekipa" odradila posao!
😂😂😂😂.Sad smo sigurni!Sto rece Marija:Aj pa pukni zorooooo
gori od goreg
...zadnja zvanična info veli da je ivekova tvrtka dužna 6,42 mlrd $, 6 puta više od trenutne dioničke vrijednoti kapitala. mislim da će nam trebati udruženi, prekovremeni rad svih monoteističkih božanstava da se izvadimo iz ove "vizije uspješnog poslovanja".
@jos-jedan-bez-vatre ...ajde?