Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto si sa budalama vrijeme trosio...pocivaj u miru.
NEDAMO NERETVU!!!
Golijate,mirni protesti ne pomazu.Treba biti malo ostriji, iskoristiti sva ,zakonom,dozvoljena sredstva.Ako se Neretva jednom unisti,a i sume oko nje, prakticno nikada vise one ljepote za nasu djecu a i za nas. Znaju Talijani i Austrijanci kako se to radi.Ponudi ti mrvice, a oni uzimaju najveci dio kolaca.A usput svoje cuvaju za turizam, a nas i nase ljepote unistavaju. Sram ih bilo, a nase popuzane jos vise. Voda je skuplja od struje-ako vec hoce da prodaju.
Proslo je vrijeme kad su "oni" mogli odluciti iza zatvorenih vrata. Zato svi na mirni protest ako treba i Neretva ce biti sacuvana.
rezemo granu na koju sjedimo
nego shta, gornji tok neretve ode na pazar talijanima, a kada se josh ovome pridoda neplanska sjecha shume all over bosnia djeca cce nas proklinjati slijedeccih tisuccu godina. ruski tajkuni su mala maca u unishtavanju prirode prema ovim nashim.
Ako je namjera Ante Markovica,izmedju ostalog,da sa "Elektroprivredom",a za racun stranih investitora,razgovara i radi na "unistavanju" (izgradnji brana)gornjeg Neretvinog toka, onda to nije samo besmisleno. To je i glupo i stetno. Zasto? Zato sto,ovdje gdje ja zivim, ljudi placaju litar vode za pice oko 1,5 KM, a jedan KW el.energije oko 5 feninga. I zar nije glupo unistiti Neretvu (pitku vodu), zbog struje??? Ako je ovo cilj posjete AM Sarajevu,mogu li ga smatrati prijateljem BiH?
ante je legenda
sve je besmisleno ukinu li gornji tok neretve.