Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko u uredima drži biste ratnog zločinca Ante Pavelića, ti koje ti braniš, a ne HDZ. A zna se stara narodna \"S kim si takav si\". Prema tome, fašisti su sakupljeni u Hrvatskoj stranci poturica (HSP), a isti su i oni što su s njima u koalciji, dakle islamofašist Zlajoglu i njegovi reketaši.
covicevi placenici u tkz.hss-u marijo karamatic ii ljiljana lovric (koja je sve vise i vise na antidepresivima, ljuticama i pivama) su totalni idoti. jad i bijeda.
Svak Hrvat svoja stranka i mirna Herceg Bosna
Svaka čast za HSS!
Ovako i rade ozbiljne partije.Čuj hajvana bi bi u dvi. Za takve i nema boljeg rješenja od isključenja
Čuj HSP izdao bh Hrvate. Ovi su očito zalutali i dezinformisani jer koliko ja znam Tuđman i njegova potrčkala iz HDZ - a BiH su u vrijeme oružane srbijanskocrnogorske agresije na državu BiH (istina neki i danas igraju sa Dobricom i njegovim potrčkalama iz reda bh Srba) nasjela i prihvatila igru fašiste Dobrice Ćosića i njegovih pojedinih pajdaša iz SANU a ne HSP BiH. Ako griješim ispravite me.
Tako i treba s poturicama.
Mi glasamo, hercegovci uzimaju pozicije