Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako koji odlazi sa vlasti tako i napusta Bosnu...
a vi sjedite i hranite se nacionalizmom... oni odose, puni dzepovi para.
mislis kriminalci bjeze od zatvora i pravde a ne napustaju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
naso utociste kod kolindice...
On je skolski primjer negativnosti dvojnog drzavljanstva koje treba pod hitno ukinuti.
Nema većih smetljara od Hrvata
Ante Jelavic, bivsi predsjednik HDZ-a BiH-osudjen za kriminal, pobjegao u Hrvatsku. Ivan Bender, bivsi predsjednik HDZ-a BiH-osudjen za kriminal, pobjegao u Hrvatsku.
@politika.je Jadranko Prlic, bivsi predsjednik HDZ-a BiH- u Hagu, osudjen za ratni zlocin; Dario Kordic, bivsi predsjednik HDZ-a BiH-osudjen za ratni zlocin; Imal ovaj HDZ BiH ijednog predsjednika da nije kriminalac i ratni zlocinac?
...šta je "halka" mahnula, ovi su fukara. da vidim ko će stisnut mooda pa njih izvest pred sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
popiso se po drzavi tako ti je to kad su ublehe na vlasti
nekad mu je Bosna valjala..
Funkionisanje bh. pravosuđa može da se definiše jednom jedinom rečenicom: "Pravda je mreža kroz koju prolaze ptice, a u kojoj se hvataju muhe"
.ebo ti nase sudstvo.......sirotinju koja krade drva da se ogrije odmah osude.....zbog 100 KM dobiju godinu zatvora.....a lopovcinama nisu u stanju ni sudjenje provesti
Партизани су ‘шенлучили и банчили’ славећи немачко стрељање српске деце у оближњим крагујевачким Шумарицама”!!!(1) Evo nakon dolaska četnika na vlast u Srbiji, istina trijumfuje ! ovo je izvod iz knjige o heruju čiča Draži !
ha ha ha ... 10 poena za advokata Muselinovića! ima stila čovjek - 100% "Better Call Saul"
jos jedan u nizu ljigavaca, oportunista koji su iskoristili glupost 'svojih' da bi se obogatii
...nije zastavnik antiša loš koliko je ispo naivan. diplomirani latin čović ga isturio ko kurbana, ovaj nije ni znao šta ga je snašlo.
pravi naziv je ustasa i kriminalac