Komentari (488)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam odavno nesto gluplje vidjela...
Hoće gospođica da bude magistar nauka, pa puklo kud puklo.
ZASTO SU ZATVORENI KOMENTARI NA SVIM CLANCIMA NA KLIXU? I ZASTO SE RAJI SERVIRA OVO SRANJE I PRAVI BIG DEAL OKO SVEGA, CETNICKI POKRET MARSIRA PO ZVORNIKU SVAKE SEDMICE I O TOME BUDE JEDAN CLANAK. KLIXOV NOVI UREDNIK JE BIVSI UREDNIK ONOG SMECA AVAZA I SADA GLEDAMO KAKO KLIX POSTAJE NOVI AVAZ.
Svi smo mi retardirani. Nema nam pomoći.
Anketa je i više nego odlična. Na osnovu ove ankete može se procijeniti koliko su bh. djeca nacionalistički zadojena. Očito da ni novinari ni komentatori Klix-a nisu shvatili poentu iste.
Anketa je nacistička. Ovakva nastavnica ne smije raditi s djecom. Sumnjam da je Ministarstvo odobrilo ovakva pitanja jer to niko normalan ne bi odobrio. Pitanja su možda promijenjena. Sramota za školu.
Mescinimi'se, kad sve pokrades zakuhaj i bjezi u rezervnu domovinu....Opet ce neko krasti cipele po Ferhadiji a neko trezor....
Samo nabit nogom i profesoricu i direktora....iz sve snage pa kuci sa nanom nek rade....
Ja urgiram da se na ovaj fakultet uvede predmet pedagogija zbog osnovnog pedagoskog pristupa i osnovne informaticke pismenosti racunalni praktikum ili vjestine komuniciranja u organizaciji gdje ce se studenti nauciti osnovnim pristupima formatiranja teksta te pravilima ispisa forme unutar javne ankete.Da se pojaca kriterij na kolegiju bosansko/hrvatsko/srbskom jeziku nije na odmet. Interpukcijske znakove i to malo samo ponovit on'o znas :)
i za to ćeš da odgovaraš
Nastavnica Emina , poznata u vehabijskom pokretu kao zena zaduzena za moral i fizicku spremnost :)
Ovo mogu i ja izbaciti iz printera i poslati klixovoj redakciji. I eto rasplamsavanja tenzija i preko 500 komentara.
........šteta što ovo istraživanje nije pokrenula nekakva rof. Ivana iz mostara..... kakva bi to pljuvačina iz sarajeva bila..........ovako, kamilica...........greškica i sl.
Mora li nuzno Ivana bit iz Mostara?
......može i jovanka iz bl ako ti odgovara.......ali smisao je istraživanja i priče oko njega takav kakav je......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja glupa krava. Nece da odgovori cemu sluzi ova idiotarija, vadi se na odobrenja institucija. Ovakvo istrazivanje nema svrhe, ni cilja osim dalje separacije i zaglupljivanja novih generacija. Da bi ova anketa imala bar 0.1 % smisla, morala je staviti opciju "Svejedno/ostali ili what ever". Naravno, "anketna" pitanja necu ni komentarisati. FUJ ko je zaposlen i jos ima ambicije za daljim napretkom, a moguce je da je i autoritativna. FUJ FUJ FUJ
Ma ovako je trebala da izgleda ta enketa: Cije djece je gladna guzica:-Bosnjacke -Hrvatske -Srbske Cija djeca nemaju marku u dzepu za kiflu:-Bosnjacka -Hrvatska -Srbska Cija djeca su naj vise manipulirana -Bosnjacka -Hrvatska -Srbska I ciji roditelji imaju dovoljno novca da kupe klavir-Bosnjacka -Hrvatska -Srbska
"On koji nam daje mir i odgovornost, koji se ne kaje Naša snaga i prevashodnost, naš spas, glas, do Evrope, sveta Neka čuje cela planeta - Vučić Aleksandar Slavna srpska zastavo, visoko se izdigni Jer mi svi Srbi dozvasmo se pameti On je Vučić Aleksandar On je Vučić Aleksandar Dajmo mu mandat da nas sve vodi On je Vučić Aleksandar On je Vučić Aleksandar Dajmo mu mandat da nas sve vodi Vodi ka pobedi, državnoj istini Jer voli svoju zemlju On voli svoju Srbiju Zbog njega ćemo ući u Evropsku uniju Gledaj, gledaj, Vlado ti, ko te sada vodi Srbin veliki čovek narodni On je Vučić Aleksandar On je Vučić Aleksandar Dajmo mu mandat da nas sve vodi On je Vučić Aleksandar On je Vučić Aleksandar Dajmo mu mandat da nas sve vodi Vodi ka pobedi, državnoj istini Jer voli svoju zemlju On voli svoju Srbiju Zbog njega ćemo ući u Evropsku uniju On je naš, jes, jes Srpski Eliot Nes On je naš, jes, jes srpski Eliot Nes"
ova koda radi za holokaust ili je za njih pravila programske sadrzaje,
Ko njoj dade diplomu.ovo nije vidjelo akademca.Još samo gdje je završila fakultet
I onda kazu nasa djeca nacionalisti.. Pa zasto ih poticete na podjele sram vas vise bilo!?!? Tacno mi dodje da djecu ispisem iz skole i odem nedje u sumu!!!