Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas svi imaju svoje misljenje,pa i ovaj profesor. Ali to sto svi imaju svoje misljenje, ne znaci da su svi u pravu. Komplikovani Upitnici koje BiH dobija, rezultat su njene komplikovane drzavne strukture.A to smo dobili ,zahvaljujuci i potpisu na Dejtonski sporazum "zbunjenog"Alije I.
@SimpleRed Zahvaljujuci zapadnim silama koje nam nisu dopustile da potpuno oslobodimo svoju zemlju od genocidnih vlaha. Jbg
@dynamic21 Najlakse je kriviti druge ali ako si "zbunjen" i konstantno vuces pogresne poteze ,onda je i do tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lako je njemu iz Beča govoriti..
..i,na kraju vas trojica u predsjedništvu morate uhvatiti zmaja troglavog i izvaditi ključ koji je pojeo, skupa sa princezom,skinuti joj priglavke i odnijeti na najveću planinu...bla, bla,bla,bla..znači otprilike takvi uslovi će biti na stolu 2048..samo totalne budale vjeruju da nas žele ,vole i da mi možemo........
Treba istrijebit srbe. VIDI Hrvatske odma je primiše
Sto volim kad je ovaj balidzan ljubomoran na hrvatsku!Da ne bi slovenije i rata, usla bi 2004Te!BiH sa iftarima na otvorenom, selefijama, najvecim rojem boraca u IDIL u u odnosu na br stanovnika (sta bi bilo da je u odnosu na broj muslimana) , nece nikad u EU!Nalblize ulasku su Srbija i CG i to ce biti to!
@stern Izvadi gospinu kitu iz usta nešto te ne čujem...
Bezveze!
Sad Mektu treba angazirat da bosnjaci izadju na ulice..ta ce upitnik..
Ja stručnjaka i kur*a
Sef katedre Međunarodnog prava i globalnih političkih studija u Beču? Tu titulu je sam izmislio ili ste je vi izmislili. Covjek je sef kancelarije u Becu nekakvog "Instituta za srednji Istok i Balkan" (IFIMES) koji je osnovan u Ljubljani i koji vodi Zijo Becirovic i nekakav arap.
@MustafaNY Hrki je uvijek bio ublehas
Anise, sta ti dodje onaj isto prof. iz hrvatske, (mescini da je bio i preCjednik) Ivo Josipovic.
Pa da, zapravo živimo odlično, korupcije nema, pravosuđe funkcionira perfektno, švabe čekaju u redovima ispred BiH ambasade za vizu za rad u BiH... Samo nas nitko ne voli i postavljaju nam previsoke kriterije.
Pa nek kazu otvoreno. Izbacite muslimane iz ustava i bicete primljeni
@Dado dijasporitus Jes, da ih je malo manje, aj nekako, ali ih je malo previse za izbacivanja, jbg.
Vuče Bulevare i mene je tvoja keva očekivala gore u stanu na Skenderiji.
Nato i Europska unija je kao brat i sestra prvo nato pa europa
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/116268/senad_avdic_otkriva_zasto_radonchic_do_posljednje_kapi_stamparske_boje_stiti_tegeltiju.html
Vuće bulevaru što si nervozan? Ne da ti ona kujica od matere pice?
@Hogar Je li bratov red da je trpa?!
Bulevar znaš koja je razlika između Srbije i Crne gore? U Srbiji ti psuju mater, a u Crnoj Gori oca. Idi jebi ćaću u prkno izdrkotino turska.